To je to što me zanima!

'Laska mi usporedba s J.Lo, ali nemam je namjeru kopirati'

Nakon dueta s Ivanom Zakom, pjevačica Tara, nekadašnja članica grupe Karma, snimila je novu pjesmu 'Kakva noć'
Vidi originalni članak

U potpunosti sam se pronašla u ovoj zabavnoj i pop glazbi i svaka nova pjesma i snimanje novog spota su mi veliko veselje! Dodatno me motivira i rad s ekipom profesionalaca kao što su Zak, Dario i Petar jer onda si siguran da radiš pravu stvar, priča nam Majda Šušelj Tara (39), nekadašnja članica grupe Karma koja je nedavno s pjevačem Ivanom Zakom snimila duet.

Tara i Zak potpuno su zapalili scenu, a sada pjevačica ima i novu pjesmu ‘Kakva noć’ koju potpisuje upravo Ivan Zak. Za video i fotografiju zaslužni su Dario Radušin i Petar Krajačić Vilović. U spotu za novu pjesmu nemoguće je ne primijetiti kako Tara izgledom nevjerojatno podsjeća na seksipilnu latinu J.Lo. Mnogi će joj na vitkoj figuri i odličnoj formi sigurno zavidjeti nakon što pogledaju spot. Upitali smo Taru kako uspjeva održati izvrsnu liniju.

- Sport i ples! Redovito vježbam i zaista uživam u tome, a ples je moja stara ljubav. Preporučam ga svima jer pomaže izbaciti stres, podiže hormon sreće i stvara vidljive rezultate. Ali moram priznati i da je energija moje kćerkice izvrstan osobni trener - sa smješkom nam govori Tara. 

Nismo mogli izbjeći još jednu poveznicu s fatalnom Jennifer Lopez pa smo Taru pitali kako se nosi s tom usporedbom, laska li joj ili je možda smeta što je ljudi uspoređuju s latino divom. 

- Iskreno, ne mogu reći da mi ne laska usporedba s njom jer ipak govorimo o ikoni glazbe i stila, ali niti u jednom trenutku mi nije bila namjera iskoristiti to i kopirati ju. Kao što sam već rekla, uživam u ovome što radim i to je moja glavna vodilja, a fizička sličnost s J.Lo samo mi je dodatni kompliment i ništa više - kaže nam Tara.

POGLEDAJTE VIDEO: 

S velikim osmijehom poručuje kako se nada da će se pjesma svidjeti publici te da će uživati slušajući ju, baš kao što su ona, Zak i ostatak društva uživali radeći je. 

- Ono što vam mogu obećati je da na ovome neću stati, u pripremi imam još neka iznenađenja, no ne želim još izlaziti s detaljima, sve ćete čuti i vidjeti kada za to dođe vrijeme - rekla je pjevačica. 

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Mthesecond 01.08.2019.

    Mladja,ljepsa,atraktivnija..Mene bi vrijedjalo kad bi me usporedjivali s J.Lo da sam na njenom mjestu :) Tara nemoj se spustati na taj nivo :))

  • BabaYaga 01.08.2019.

    Sami piromani na našoj estradi 🔥... i još da dodam da mi je iznimno drago, a i milo što imamo "dvojnicu" JLo 😂

  • Judita👥 01.08.2019.

    Tara mi ljepša..

Komentiraj...
Vidi sve komentare