Obavijesti

Show

Komentari 33

'Laska mi usporedba s J.Lo, ali nemam je namjeru kopirati'

'Laska mi usporedba s J.Lo, ali nemam je namjeru kopirati'
6

Nakon dueta s Ivanom Zakom, pjevačica Tara, nekadašnja članica grupe Karma, snimila je novu pjesmu 'Kakva noć'

VIDEO

U potpunosti sam se pronašla u ovoj zabavnoj i pop glazbi i svaka nova pjesma i snimanje novog spota su mi veliko veselje! Dodatno me motivira i rad s ekipom profesionalaca kao što su Zak, Dario i Petar jer onda si siguran da radiš pravu stvar, priča nam Majda Šušelj Tara (39), nekadašnja članica grupe Karma koja je nedavno s pjevačem Ivanom Zakom snimila duet.

Tara i Zak potpuno su zapalili scenu, a sada pjevačica ima i novu pjesmu ‘Kakva noć’ koju potpisuje upravo Ivan Zak. Za video i fotografiju zaslužni su Dario Radušin i Petar Krajačić Vilović. U spotu za novu pjesmu nemoguće je ne primijetiti kako Tara izgledom nevjerojatno podsjeća na seksipilnu latinu J.Lo. Mnogi će joj na vitkoj figuri i odličnoj formi sigurno zavidjeti nakon što pogledaju spot. Upitali smo Taru kako uspjeva održati izvrsnu liniju.

- Sport i ples! Redovito vježbam i zaista uživam u tome, a ples je moja stara ljubav. Preporučam ga svima jer pomaže izbaciti stres, podiže hormon sreće i stvara vidljive rezultate. Ali moram priznati i da je energija moje kćerkice izvrstan osobni trener - sa smješkom nam govori Tara. 

Nismo mogli izbjeći još jednu poveznicu s fatalnom Jennifer Lopez pa smo Taru pitali kako se nosi s tom usporedbom, laska li joj ili je možda smeta što je ljudi uspoređuju s latino divom. 

- Iskreno, ne mogu reći da mi ne laska usporedba s njom jer ipak govorimo o ikoni glazbe i stila, ali niti u jednom trenutku mi nije bila namjera iskoristiti to i kopirati ju. Kao što sam već rekla, uživam u ovome što radim i to je moja glavna vodilja, a fizička sličnost s J.Lo samo mi je dodatni kompliment i ništa više - kaže nam Tara.

POGLEDAJTE VIDEO: 

VIDEO

S velikim osmijehom poručuje kako se nada da će se pjesma svidjeti publici te da će uživati slušajući ju, baš kao što su ona, Zak i ostatak društva uživali radeći je. 

- Ono što vam mogu obećati je da na ovome neću stati, u pripremi imam još neka iznenađenja, no ne želim još izlaziti s detaljima, sve ćete čuti i vidjeti kada za to dođe vrijeme - rekla je pjevačica. 

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao