To je to što me zanima!

Latino zvijezda Maluma otkazao je koncert u zagrebačkoj Areni

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Organizatori su danas objavili kako je koncert u sklopu svjetske turneje “Papi Juancho World Tour 2022” otkazan, a razlog otkazivanja navode aktualne COVID-19 epidemiološke mjere
Vidi originalni članak

Kolumbijski pjevač Maluma (28) otkazao je koncert u zagrebačkoj Areni koji je trebao održati 24.veljače zbog epidemioloških mjera.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Organizatori su danas objavili kako je koncert u sklopu svjetske turneje “Papi Juancho World Tour 2022” otkazan, a razlog otkazivanja navode aktualne COVID-19 epidemiološke mjere.  

Maluma je trebao nastupiti i u Beču, Parizu i Zürichu, ali za te gradove još nije potvrđeno hoće li se ti koncerti održati.  

Podsjećamo, Maluma je izvođač s najviše prodanih koncertnih ulaznica u povijesti latino glazbe. Surađivao je uspješno sa Shakirom, J.Lo, Rickyjem Martinom, Madonnom, Marcom Anthonyjem i brojnim drugim velikim zvijezdama. U 2017. u sklopu svoje turneje rasprodao je preko 1 milijun ulaznica. Njegovom planetarnom uspjehu prethodila su tri glazbena albuma Pretty Boy Dirty Boy, F.A.M.E. i 11:11 koji su zauzeli br.1 Billboard latino liste.

'MALUMA ĆE TO BRZO RASPRODATI' Latino zvijezda stiže u Zagreb s 10 kamiona opreme, a ulaznice koštaju od 400 do 1500 kuna

Maluma je najmlađi umjetnik koji je istovremeno osvojio prvo i drugo mjesto na Billboardovoj "Latin Airplay" listi, dok je njegovih čak četrnaest najpopularnijih hitova završilo na istoimenoj listi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • x00x 12.02.2022.

    ak nije uspio heroj vili kako bi on haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare