To je to što me zanima!

Lazić u problemima: Majka mu želi izbaciti zaručnicu iz stana

Branka nije mogla vjerovati kako joj se Marina obratila, pa joj je u jednom trenutku rekla da se slobodno spakira i ode kod svoje majko ako joj kod njih ne odgovara, priča izvor
Vidi originalni članak

Folk pjevač Darko Lazić (27) našao se u novim problemima. Osim što mu je ozbiljno ugroženo zdravlje zbog njegove kilaže, Laziću predstavlja problem i odnos njegove majke i zaručnice Marine (20). Naime, kako srpski mediji pišu, Marina nema povjerenja u Darka pa ga često prati na nastupima zbog čega petomjesečnog sina Alekseja ostavlja Darkovoj majci Branki na čuvanje.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U posljednje vrijeme baš pretjeruje, pa joj je nedavno Branka to zamjerila. Ona je prvo Darku skrenula pažnju na to da ima još jedno unuče od drugog sina i da nije u redu da se Marina toliko oslanja na nju. Darko je to prenio svojoj dragoj, a onda je ona ušla u žešći sukob sa svekrvom. Branka nije mogla vjerovati kako joj se Marina obratila, pa joj je u jednom trenutku rekla da se slobodno spakira i ode kod svoje majko ako joj kod njih ne odgovara - izjavio je izvor blizak paru te dodao kako je nakon jedne svađe Marina s punicom, Marina uzela sina i otišla kod svoje majke. 

- Ni njemu nije lako između dvije vatre, ali smatra da je njegova majka u pravu što je i rekao Marini. Njih dvije sada razgovaraju, ali ne kao prije, jako su rezervirane, a Marina je čak rekla Darku kako bi bilo u redu da potraže i dadilju. Međutim, mislim da se to Darkovoj majci neće svidjeti - zaključio je izvor. 

Srpski mediji nedavno su se raspisali o lošem zdravlju folk pjevača. 

- Darku otkazuju vitalni organi. Najugroženiji su mu bubrezi i srce. Stalno ga u grudima guši i boli sa lijeve strane. On može smršavjeti, ali salo će mu ostati visjeti, pa je najbolje rješenje da promjeni prehranu i ode na liposukciju. Sve je deblji i deblji - izjavio je izvor blizak Laziću te dodao kako će zbog velike kilaže stradati njegova koljena. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • _Varešak_ 22.12.2019.

    Otkazuju mu organi znači li to da će Marina će rano ostati udovica.

  • Linz 20.12.2019.

    Oče naš, koji jesi i nisi na nebesima, spasi nas poplave, terorista, guznog selfija i seljobersko-džiberske Turbo-folk muzike .........................................................Amen !!!

  • kung fu panda 20.12.2019.

    Svekriva ima pravo neka mama čuva dijete ona je svoje othranila ,a mlada ako ne vjeruje mužu uzalud ga čuva prevariti će ju dok ode na wc

Komentiraj...
Vidi sve komentare