To je to što me zanima!

Lazića čuvaju specijalci: Paze da mu netko ne donese drogu?

Početkom tjedna liječnici su u posljednjem trenutku uspjeli spriječiti nepoznatog muškarca da uđe u Lazićevu sobu. Zamuckivao je kad ga je medicinska sestra pitala tko je...
Vidi originalni članak

Srpski folk pjevač Darko Lazić (27) još uvijek je u KBC-u 'Zemun'. Kako saznaje Alo.rs, policija je opkolila bolnicu u kojoj se nalazi. Zbog pjevačevih problema s narkoticima, nekoliko dilera navodno je pokušalo ući u bolnicu i donijeti mu nedozvoljene supstance. 

- Kaos je zbog Darka u bolnici. Malo je sve preuveličano, ali policija mora stajati ispred i voditi računa o tome što se unosi u bolnicu. Već su pokušavali da unesu nedozvoljene supstance – rekao je izvor. 

Početkom tjedna liječnici su u posljednjem trenutku uspjeli spriječiti nepoznatog muškarca da uđe u Lazićevu sobu. Koliko je poznato, nepoznati muškarac zamuckivati kad ga je medicinska sestra pitala tko je, ponavljajući da je prijatelj koji ga samo želi vidjeti. Budući da je bio sumnjiv, pozvala je zaštitare koji su ga odmah izbacili iz bolnice.

PROBLEMI S DROGOM? Diler stigao u bolnicu: Lazić 'upao' u apstinencijsku krizu?

Stražar je navodno potvrdio da je riječ o jednom od dilera koji je već nekoliko puta uhićen zbog prodaje narkotika.

Pjevač je prije nekoliko dana navodno pao u apstinencijsku krizu i tražio da mu se 'donese nešto', najvjerojatnije pritom misleći na narkotike.

Kraljica bijesna na unuka Harryja, posvađali se zbog njegove supruge: 'Meghan ne može imati baš sve što poželi'

Idi na 24sata

Komentari 29

  • ĐorđePatković 09.11.2018.

    taj se drogira slaninom

  • EdgarAllanP 09.11.2018.

    daj droge daj nek se oci sjaje ako se navuces dozivio si zajeb blackout 00 pozdrav decki:)

  • dosla.mala 09.11.2018.

    blago njima ako specijlci nemaju patnijeg posla nego cuvat jendog narkomana... pustite sve dilere svijeta... nek se predozira i da zavrsi vise ta prica... kad tad ce se to desiti... sad se trosi drzavni novac da ga se cuva i ljeci cim izade van ce bit nadrogiran

Komentiraj...
Vidi sve komentare