Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
29 komentara

Lazića čuvaju specijalci: Paze da mu netko ne donese drogu?

Početkom tjedna liječnici su u posljednjem trenutku uspjeli spriječiti nepoznatog muškarca da uđe u Lazićevu sobu. Zamuckivao je kad ga je medicinska sestra pitala tko je...

29 komentara

Srpski folk pjevač Darko Lazić (27) još uvijek je u KBC-u 'Zemun'. Kako saznaje Alo.rs, policija je opkolila bolnicu u kojoj se nalazi. Zbog pjevačevih problema s narkoticima, nekoliko dilera navodno je pokušalo ući u bolnicu i donijeti mu nedozvoljene supstance. 

- Kaos je zbog Darka u bolnici. Malo je sve preuveličano, ali policija mora stajati ispred i voditi računa o tome što se unosi u bolnicu. Već su pokušavali da unesu nedozvoljene supstance – rekao je izvor. 

Foto: Instagram/orijent

Početkom tjedna liječnici su u posljednjem trenutku uspjeli spriječiti nepoznatog muškarca da uđe u Lazićevu sobu. Koliko je poznato, nepoznati muškarac zamuckivati kad ga je medicinska sestra pitala tko je, ponavljajući da je prijatelj koji ga samo želi vidjeti. Budući da je bio sumnjiv, pozvala je zaštitare koji su ga odmah izbacili iz bolnice.

PROBLEMI S DROGOM? Diler stigao u bolnicu: Lazić 'upao' u apstinencijsku krizu?

Stražar je navodno potvrdio da je riječ o jednom od dilera koji je već nekoliko puta uhićen zbog prodaje narkotika.

Pjevač je prije nekoliko dana navodno pao u apstinencijsku krizu i tražio da mu se 'donese nešto', najvjerojatnije pritom misleći na narkotike.

Foto: Privatni albumI

Kraljica bijesna na unuka Harryja, posvađali se zbog njegove supruge: 'Meghan ne može imati baš sve što poželi'

Naši partneri pišu
Message