To je to što me zanima!

Lažna Nevena Rendeli preko fejsa nudila je ljudima suradnju

Problem je nastao kada me neki muškarac zaustavio na aerodromu. Pitao me jesam li ja prava Nevena Rendeli koja mu šalje poruke preko fejsa, kaže voditeljica
Vidi originalni članak

Gotovo nema holivudske zvijezde koja nije imala problema s uhođenjem ili lažnim profilima na društvenim mrežama. Koliko to može biti uznemiravajuće saznala je i HTV-ova voditeljica Nevena Rendeli. Nepoznata žena otvorila je profil na Facebooku s njezinim imenom.

– Nisam se uzrujala kada sam vidjela da ima još jedna Nevena Rendeli na Facebooku jer sam pomislila da jednostavno postoji netko s tim imenom, premda mi je bilo čudno s obzirom na to da su i prezime i ime poprilično rijetki. A nije koristila ni moje slike. Problem je nastao kada me neki muškarac zaustavio na aerodromu – rekla je Nevena te nastavila.

– Pitao me jesam li ja prava Nevena Rendeli i da mu je drago što me upoznao jer mu šaljem poruke preko Facea, a da je siguran da to ipak nisam ja - kaže Nevena. 

Gospodin joj je objasnio da su mu stizale poruke u kojima mu Nevena nudi suradnju u promociji njegova sastava.

– Nakon što je gospodin shvatio da mu poruke ne šaljem ja, lažnoj Neveni rekao je da mu to ne treba, a ona je počela prijetiti da će mu se osvetiti – objasnila je voditeljica koja je svojoj 'imenjakinji' poslala poruku i prijavila je Facebookovim administratorima te je profil ugašen.

– Žao mi je samo ako je netko mislio da ga uznemiravam – rekla je Nevena.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • zdrawe 12.02.2013.

    hahaha,,da da, svakakva se sredstva koriste da bi se malo pojavilo u javnosti..

  • thule 12.02.2013.

    Nevena Randeli osim kaj je dobro uhljebljena na HRTu neznam koju kvalitetu ta ima..možda zna dobro širit noge u rangu holivudskih zvijezda....................jooooj novinari, novinari......jeste ju našli a ?

  • madamepetrox 11.02.2013.

    vot da fak, kog boli pupak za ovaj probisvijet!! hrtovska gaborijana željna medijske pažnje

Komentiraj...
Vidi sve komentare