To je to što me zanima!

Legendarni Mr. Spock završio u bolnici: Nije mogao disati

Leonard Nimoy boluje od kronične opstruktivne bolesti pluća zbog koje mu je dovod zraka u organizam jako slab. Prevezli su ga u bolnicu nakon što je zvao hitnu
Vidi originalni članak

Požalio se na jake bolove u prsima i ukućani su pozvali hitnu pomoć. Leonard Nimoy (83) hitno je hospitaliziran u bolničkom centru UCLA jer liječnici nisu htjeli riskirati ozbiljnije probleme.

Glumac najpoznatiji po ulozi Mr. Spocka u ' Zvjezdanim stazama ' godinama se bori s teškom bolesti pluća. Iako je prije 30 godina prestao pušiti, ovisnost je ostavila traga na njegovu organizmu. Boluje od kronične opstruktivne bolesti pluća zbog koje mu je dovod zraka u organizam jako slab.

- Prestao sam pušiti, ali prekasno. Učinite nešto za svoje zdravlje, prestanite pušiti odmah kako biste imali što duži i kvalitetniji život - objavio je prošle godine Nimoy na društvenoj mreži.

Leonard zbog bolesti ne može nikamo otići bez boce s kisikom. Prošlotjedni odlazak u bolnicu nije ga obeshrabrio. I dalje je aktivan na društvenim mrežama gdje objavljuje poeziju koju sam piše. Osim teške bolesti pluća, Nimoy ima problema i s konstantnim šumom u ušima. Vjeruje da je buka na setu 'Zvjezdanih staza' uzrok tom stanju.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Michelangelo 26.02.2015.

    Kad umre Sheldon će biti u k.....u!!;))

  • KaĿea 25.02.2015.

    Kako je uspio odvojiti tako prste. Ja pokušavam cijelu večer i ne mogu i gotovo.

  • Moslavka 25.02.2015.

    Dobar glumac, ali dolazi mu kraj. Svejedno koliko su Zvjezdane Staze nekada bile, oprostite, glupave, ja ih jos uvijek volim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare