To je to što me zanima!

Leo DiCaprio više ne krije da se udebljao, ali njegova mlađahna djevojka blista u seksi bikiniju

Oskarovac nije skidao ruke s mlade glumice, te su se strastveno ljubili u plićaku. I dok je Camila je plijenila pozornost vitkom linijom u oskudnom kupaćem kostimu, Leovim slavnim trbušnjacima više nema ni traga
Vidi originalni članak

Leonardo DiCaprio (47) i njegova djevojka Camila Morrone (24) otputovali su na romantični izlet na Karibe. Fotografi su ih snimili kako razmjenjuju nježnosti za vrijeme kupanja na plaži u St. Bartsu, piše Page Six.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oskarovac nije skidao ruke s mlađahne glumice, te su se strastveno ljubili u plićaku, ne mareći za kamere i znatiželjne poglede. Camila je plijenila pozornost vitkom linijom u oskudnom crnom kupaćem kostimu.

S druge strane, mnogi su uočili kako Leo više nije u top formi. Naime, njegovom poznatom isklesanom torzu više nema ni traga, no čini se kako nekoliko kilograma viška nije nimalo utjecalo glumčevo samopouzdanje.

Par je uživao i u vožnji vodenim skuterom, a nešto kasnije su se pridružili grupi prijatelja na pješčanoj obali, s kojima su se zabavljali uz hranu i ples.

'ONA JE DIVA, NEMOJTE TO TRAŽITI' DiCaprio pokušao spriječiti da se Meryl Streep skine u filmu

Camila i Leo u vezi su od 2017. godine,  a iako su mnogi predviđali da će glumica DiCapriju biti samo jedna u nizu, čini se kako između njih i dalje 'cvatu ruže'.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU KEREKESH SHOWA:

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Beatrixx 12.01.2022.

    Meni on tek sad lici na nesto 😂 prije mi je bio sav neki brizan i krzljav.

  • ŠefCjevara 11.01.2022.

    Imam ja susjeda isti je Leo, malo veća trbušina, ima 52 godine i radi kao vulkanizer......žali se da ga neće nijedna žena, pa se sad malo čudim kako to

  • Ranami 10.01.2022.

    Jos nije napunila famoznih 27.

Komentiraj...
Vidi sve komentare