To je to što me zanima!

Leo: Vlatka može do Lane samo preko mene mrtvog

Mlađi Radeljak priznaje da je zamjerio ocu što se i nakon prekida viđao s Vlatkom. Njene uvrede na svoj račun ne želi komentirati, ali prijeti tužbom
Vidi originalni članak

Leo Radeljak (26) šest je godina živio s Vlatkom Pokos (38), koja je bila supruga njegova oca Josipa (64). Za jedan portal sad je progovorio o voditeljici i svom odnosu s njom. Rekao je kako ne želi komentirati njene uvrede na svoj račun, ali najavio je tužbu ako se to ponovi. Izjavio je da je sretan što Vlatka nije više u njihovoj obitelji jer je često psihički i fizički maltretirala njegovu polusestru Lanu (8). Mlađi Radeljak odlučan je u namjeri da zabrani Vlatki bilo kakav pristup kćeri pokojne Ene Begović. Poručio je voditeljici da može vidjeti Lanu samo preko njega mrtvog. On smatra da je pravi razlog prekida Dikana i Vlatke zapravo njeno zlostavljanje djevojčice, a ne njen preljub s Talijanom. Priznaje da je zamjerio ocu što se nedavno opet viđao s Vlatkom, a nada se kako će ta cijela priča oko njih dvoje završiti kad njegov otac prestane preko medija odgovarati na njene optužbe.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • pekinezerka 30.11.2008.

    ajde ti ubojico šuti!!!!

  • sanist 30.11.2008.

    fali i njemu mediske paznje

  • zagrebcanka 30.11.2008.

    GAČICE, PLAĆENE OGOVARUŠE, BARE LEGENDA SPLITSKOG ŠLJAMA, A SAD I MALI LEIĆ-o tatin sin, pomogni tati. Počeo je sa starim trikovima i starim metuzalemima, a sad je prešao na podmladak kojeg je školovao na svoju sliku i priliku. Nažalost lošu. Dikane srećo naša, gdje ti je kraj-pa pobogu brate napiši jači scenarij, mozak ti je na nivou 1918., zastario, providan, sad i sina tako školuješ. Upiši ga na fakultet koji nisi platio, vidiš da ima poslijedice. Primitivce rođene ne možeš nikad školovati oni su uvijek otpad sredine i gena iz kojih su nastali. Dobro si sinu riješio da ne bude kriv za zlodjelo koje je napravio, ali znaš da je savjest najjača..... Možda i tebe Diki peče savjest, tek je počela... Zaustavi se starče i ispričaj se ženi koja ti je odgojila Lanu, jer tvoji lipeški milioni ne mogu to platiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare