To je to što me zanima!

Leonarda Boban iskreno: 'Stišće mi se grlo. Vratila sam se nakon situacije koja nije bila prelijepa'

Bivša supruga Zvonimira Bobana prije otprilike sedam mjeseci vratila se u Zagreb. U novom intervjuu otkrila je kako se osjeća u glavnom gradu i čemu se posvetila nakon propalog braka s bivšim nogometašem
Vidi originalni članak

Modna dizajnerica i bivša supruga Zvonimira Bobana (53), Leonarda Lončar (52) vratila se prvoj ljubavi - modi. U suradnji s poslovnom partnericom Josipom Maslač Petričević uskoro planira izbaciti brojne novitete sa svojim potpisom, piše RTL.hr

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako kaže, na ovu odluku potaknulo ju je to što se vratila u Zagreb nakon "situacije koja nije bila prelijepa". 

- Život haha. Uvijek sam se veselila i uvijek gledam pozitivnu stranu. Najviše mi je donose moja djeca. Stišće mi se odmah grlo jer je to jedna jako emotivna tema, ali život me veseli - rekla je Leonarda pa dodala da su joj djeca najveća podrška i da se divno slažu. 

Naime, Leonarda je majka petero djece. S bivšim suprugom Zvonimirom Bobanom posvojila je djevojčicu, dječaka i blizance, a u 2009. godini postali su i biološki roditelji djevojčice Ruže.

- Marija ima 26 godina, Gabi 19, blizanci će sada u trećem mjesecu imati 17 godina i Ruška ima 12. Divno se slažu i to mi je jako drago, Mislim da sam baš tu uspjela kao mama i povezala ih međusobno, da se slažu i vole kako god život išao - otkrila je. 

PRIJATELJICE VEĆ 20 GODINA Bivša supruga Zvone Bobana i Nina Badrić uživaju u Zagrebu: 'Odmah mi je ljepše i veselije'

Za kolegicu Josipu, poduzetnicu koja vlada hrvatskom tekstilnom industrijom već 35 godina i koju ni bankrot ni razvod nije spriječio da postane jedna od najuspješnijih Hrvatica, Leonarda ima samo riječi hvale. Naime, upravo je ona osjetila potrebu da s bivšom suprugom Zvonimira Bobana i kćeri Mateom kreira nove trendove. 

Iako je već duže vrijeme u metropoli, Leonarda priznaje da joj fali Milano. 

- Jako mi je lijepo, ali Milano mi fali...strahota! Ja sam baš milanese totalno - zaključila je.

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU SERIJE ‘TARIK I BUKI’ I OSVOJITE PUTOVANJE!

Idi na 24sata

Komentari 104

  • jhonni gitara 31.01.2022.

    nek si se ti nje riješio,pa vidiš da se druži samo sa rastavljenima,to ti je mafija kad se jedna rastavi vuče i drugu pa onda zajedno treću itd.

  • naomi-1 30.01.2022.

    Najveća joj je kvalifikacija što je djedu s 4 godine izrezala košulju škarama i radila kao prodavačica u butiku

  • dvadeset četiri 30.01.2022.

    Milanese kažeš. Stvarno ti se dogodila tragedija sa povratkom u Zagreb. Od prodavačice do tzv.samozvane modne dizajnerice je bio strašno naporan put. Puno je tu neprospavanih noći bilo. A svašta možeš pročitat u ovim novinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare