To je to što me zanima!

Leonarda DiCaprija napali zbog odmora na jahti: 'Klimatske promjene, ha? Baš si licemjer!'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zalaže za potrebu rješavanja najhitnije prijetnje s kojom se suočava cijela naša vrsta te je pozvao sve fanove da učine nešto po tom pitanju, a on već danima uživa s mlađahnom djevojkom na plovilu koje uopće nije eko prihvatljivo
Vidi originalni članak

Leonardo DiCaprio (47) suočava se s negativnim reakcijama javnosti nakon što je viđen kako se opušta na jahti vrijednoj 110 milijuna dolara.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumac, koji je ujedno i veleposlanik Ujedinjenih naroda za klimatske promjene, aktivan je u isticanju ekoloških problema, a sudeći po fotografijama, sam se baš i ne pridržava onoga što propovijeda. 

- Ovdje je UN-ov veleposlanik za klimatske promjene Leonardo DiCaprio na superjahti od 315 stopa, vrijednoj 110 milijuna funti, zajedno s heliodrom i šest paluba koje izbacuju onoliko koliko vaš prosječan automobil napravi u godini preplovivši samo 7 milja. Sjetite se toga dok gledate njegov film o klimatskoj katastrofi. - napisao je britanski aktivist Darren Grimes (28) u svojoj objavi na Twitteru.

'ONA JE DIVA, NEMOJTE TO TRAŽITI' DiCaprio pokušao spriječiti da se Meryl Streep skine u filmu

Kaže da čuva prirodu, ali očito se nije spreman odreći luksuza jer je njegovo krstarenje na luksuznoj jahti koja pripada švicarskom farmaceutskom milijarderu, Ernestu Bertarelliju, ispalo suprotno njegovim stavovima.

- Pa to mi popravlja stvar, očito klimatske promjene nisu problem i ne postoje i ne trebamo ništa poduzeti po tom pitanju jer je ambasador klimatskih promjena na luksuznoj jahti, očito je sada znanost razotkrivena - pisalo je u jednom komentaru.

- Dakle... Klimatske promjene nisu stvarne? - komentirao je drugi.

VIDITE LI TKO SE KRIJE IZA BRADE? Potpuno se zapustio! Holivudski glumac drastično je promijenio imidž i izgleda neprepoznatljivo

Jahta pod imenom 'Vava II' ima čak i heliodrom na najvišoj od svojih šest paluba, a jednom malo dužom plovidbom proizvodi onoliko ugljika koliko prosječan automobil emitira za godinu dana. Vava II također proizvodi 238 kg ugljikovog dioksida po milji, što bi prosječnom automobilu trebalo dva mjeseca, piše The News.

Njegov najnoviji projekt Netflixov film 'Don't Look Up' zalaže za potrebu rješavanja najhitnije prijetnje s kojom se suočava cijela naša vrsta te je pozvao sve fanove da učine nešto po tom pitanju, a on već danima uživa s mlađahnom djevojkom, manekenkom Camilom Morrone (24), i obitelji na mega jahti nedaleko od popularnog otoka Saint Barts.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • nap 13.01.2022.

    Zivot na visokoj nozi

  • CapkovoTele je unikatno ime...? 13.01.2022.

    Najbolji glumac današnjice i baš me briga za kaj se bori, za kaj se ne bori, kaj zagađuje, kaj ne zagađuje kaj ebe, kaj ne ebe i dal se pere il se ne pere.

  • OBJEKTIVNIopettu 13.01.2022.

    Jedan je zivot, tako on razmislja a takvih je puno, posebno politicara. Zbog toga pati planet. Dok oni stiscu malog covjeka u medjuvremenu na odmoru spale busotinu nafte.

Komentiraj...
Vidi sve komentare