To je to što me zanima!

Lepa Brena opet kreće na turneju po bivšoj državi

Lepa Brena naveliko prirema novi album. Na njemu radi Cecina producentica M. Tucaković, koja je radila na Sevinu zadnjem albumu
Vidi originalni članak

Brenin zadnji album "Pomračenje sunca" objavljen 2000. godine nije doživio veći uspjeh. Kako bi ponovno povratila status zvijezde koji je imala u bivšoj državi, Brena je za novi album okupila tim stručnjaka. Na albumu koji bi trebao izaći na ljeto, produkciju će raditi Aleksandar Milić, koji je poznat po suradnji s Arkanovom udovicom Cecom, a tekstove će joj pisati Marina Tucaković, koja je surađivala i na Severininu zadnjem albumu "Zdravo Marijo". Uz novi album trebala bi krenuti i na veliku turneju, a koncerti bi se trebali navodno održati u svim većim gradovima bivše države. Isto tako Brena je angažirala i tim stilista koji će joj osmislii novi imidž te ekipu koja će joj razraditi scenski nastup. Osim albuma Brena priprema i autobiografsku knjigu te četvrti nastavak njezina popularnog filma "Hajde da se volimo".

Idi na 24sata

Komentari 8

  • hrvatica_bj 21.04.2008.

    branchburg-ovo se sigurno misli na mene,ali koliko ja vidim ja tu nisam nikog vrijeđala,samo mi smeta što se to sluša po Hrvatskoj..a koliko je to naša država trpila,i koliko je ljudi ginuli,dok su četnici slušali ovakve pjesme..i sad se to sluša kod nas...sramota za hrvatski narod..jednostavno što želim reći je svi koji to slušaju neka se srame..da mi je bilo takve face vidjet prije 16 godina..pa ne vjerujem da bi se to sad slušalo..

  • branchburg 21.04.2008.

    ja ne volim tu vrstu glazbe ali barem nikoga ne vrijedja....pa tk one voli slusat ne mora

  • branchburg 21.04.2008.

    tko voli nek izvoli....svatko ima svoj ukus

Komentiraj...
Vidi sve komentare