To je to što me zanima!

Lepa Brena priprema restoran za ljetnu sezonu: 'Iskeširala' je 750.000 kuna za renoviranje...

Pjevačica želi da renoviranje što prija završi, s obzirom na to da uskoro kreće ljetna sezona. Za nekoliko dana planira otići na Zlatibor i nadgledati završne radove
Vidi originalni članak

Od mnoštva nekretnina koje Živojinovići posjeduju, Breni je oduvijek bio najdraži restoran na Zlatiboru. Ona je inicirala da se taj lokal kupi, s obzirom na to da obožava boraviti na planini. Upravo zbog toga joj je taj restoran bio prvi na listi za renoviranje, rekao je bliski izvor pjevačice Lepe Brene (59) za srpske medije. Naime, Brena sada potpuno uređuje dvokatni restoran koji posjeduju, a za obnovu će navodno 'iskeširati' 100.000 eura (oko 750.000 kuna). 

POGLEDAJTE VIDEO: 'Ispovijest Lepe Brene za 24sata'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica želi da renoviranje što prije završi, s obzirom na to da uskoro kreće ljetna sezona. Za nekoliko dana planira otići na Zlatibor i nadgledati završne radove.

- Ljetna i zimska sezona su najisplativije u planinama pa je zaposlila dvostruko veći broj ljudi. Radnici rade dan i noć - dodao je izvor. 

Brena ne štedi kada su u pitanju investicije i putovanja. Trenutno je sa suprugom Bobom Živojinovićem (56) 'skoknula' je do kneževine Monako. Nije poznato koliko su Brena i Boba 'iskeširali' za ovaj mali izlet, ali prosječna cijena najma privatnog aviona kreće se između 10 i 15 tisuća kuna po satu.

PJEVAČICA NE ŠTEDI Brena 'iskeširala' tisuće eura za privatni let: Pozdrav iz Monaka

Bračni par već dugi niz godina u Monte Carlu posjeduje stan, a Brena tvrdi kako u prijestolnici jet seta ne mari za poznate i slavne susjede već samo želi dobro odmoriti. Tamo, kako kaže, uvijek pronađe mir. 

A između koncerata i putovanja odmara se u svojoj kući s bazenom i saunom na Bežanijskoj kosi, naselju u Novom Beogradu.

-  Kuću smo opremili namještajem koji smo ponijeli sa sobom kad smo se 2000. iz Miamija vratili u Beograd. Iz Amerike smo donijeli sve, pa i najmanje sitnice, poput pribora za jelo - rekla je Lepa Brena jednom prilikom za Gloriju

Osim toga, Brena ima i luksuzno imanje u Miamiju. Vila ima 400 kvadrata i nalazi se uz obalu, a u njoj su za vrijeme studiranja boravili Brenini sinovi, Stefan (27) i Filip (35). Sada im vila koristi za obiteljske odmore. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Lilian14 05.06.2020.

    Volim i pratim Brenu cjeli zivot, kao i mnoge druge uz nju, i mogu samo reci hvala sto postojis, hvala sto si pozitivna osoba, nasmijana i vedra, inteligentna i vrlo simpaticna. Volim tvoj glas i tvoje pjesme. Zelim ti sve najbolje od srca. Neka Bog cuva tebe i tvoju obitelj uvijek.

  • rihnetta 04.06.2020.

    A vidi babetina, šta se napućila.

  • BlackRaven 04.06.2020.

    Zar oni nisu bankrotirali par puta i ne duguju hrpu love okolo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare