Obavijesti

Show

Komentari 13

Lepa Brena priprema restoran za ljetnu sezonu: 'Iskeširala' je 750.000 kuna za renoviranje...

Lepa Brena priprema restoran za ljetnu sezonu: 'Iskeširala' je 750.000 kuna za renoviranje...
7

Pjevačica želi da renoviranje što prija završi, s obzirom na to da uskoro kreće ljetna sezona. Za nekoliko dana planira otići na Zlatibor i nadgledati završne radove

VIDEO

Od mnoštva nekretnina koje Živojinovići posjeduju, Breni je oduvijek bio najdraži restoran na Zlatiboru. Ona je inicirala da se taj lokal kupi, s obzirom na to da obožava boraviti na planini. Upravo zbog toga joj je taj restoran bio prvi na listi za renoviranje, rekao je bliski izvor pjevačice Lepe Brene (59) za srpske medije. Naime, Brena sada potpuno uređuje dvokatni restoran koji posjeduju, a za obnovu će navodno 'iskeširati' 100.000 eura (oko 750.000 kuna). 

POGLEDAJTE VIDEO: 'Ispovijest Lepe Brene za 24sata'

Pokretanje videa...

20:35

Pjevačica želi da renoviranje što prije završi, s obzirom na to da uskoro kreće ljetna sezona. Za nekoliko dana planira otići na Zlatibor i nadgledati završne radove.

- Ljetna i zimska sezona su najisplativije u planinama pa je zaposlila dvostruko veći broj ljudi. Radnici rade dan i noć - dodao je izvor. 

Brena ne štedi kada su u pitanju investicije i putovanja. Trenutno je sa suprugom Bobom Živojinovićem (56) 'skoknula' je do kneževine Monako. Nije poznato koliko su Brena i Boba 'iskeširali' za ovaj mali izlet, ali prosječna cijena najma privatnog aviona kreće se između 10 i 15 tisuća kuna po satu.

Brena 'iskeširala' tisuće eura za privatni let: Pozdrav iz Monaka
Brena 'iskeširala' tisuće eura za privatni let: Pozdrav iz Monaka

Bračni par već dugi niz godina u Monte Carlu posjeduje stan, a Brena tvrdi kako u prijestolnici jet seta ne mari za poznate i slavne susjede već samo želi dobro odmoriti. Tamo, kako kaže, uvijek pronađe mir. 

A između koncerata i putovanja odmara se u svojoj kući s bazenom i saunom na Bežanijskoj kosi, naselju u Novom Beogradu.

-  Kuću smo opremili namještajem koji smo ponijeli sa sobom kad smo se 2000. iz Miamija vratili u Beograd. Iz Amerike smo donijeli sve, pa i najmanje sitnice, poput pribora za jelo - rekla je Lepa Brena jednom prilikom za Gloriju

Osim toga, Brena ima i luksuzno imanje u Miamiju. Vila ima 400 kvadrata i nalazi se uz obalu, a u njoj su za vrijeme studiranja boravili Brenini sinovi, Stefan (27) i Filip (35). Sada im vila koristi za obiteljske odmore. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin