Show

Komentari 42

Brena 'iskeširala' tisuće eura za privatni let: Pozdrav iz Monaka

Brena 'iskeširala' tisuće eura za privatni let: Pozdrav iz Monaka

Bračni par već dugi niz godina u Monte Carlu posjeduje stan, a Brena tvrdi kako u prijestolnici jet seta ne mari za poznate i slavne susjede već samo želi dobro odmoriti. Tamo, kako kaže, uvijek pronađe mir.

Folk pjevačica Lepa Brena (59) dočekala je popuštanje epidemioloških mjera pa se na društvenim mrežama pohvalila privatnim letom i obiteljskim izletom. Sa suprugom Bobom Živojinovićem (56) 'skoknula' je do kneževine Monako. 

POGLEDAJTE VIDEO S LEPOM BRENOM:

Bračni par već dugi niz godina u Monte Carlu posjeduje stan, a Brena tvrdi kako u prijestolnici jet seta ne mari za poznate i slavne susjede već samo želi dobro odmoriti. Tamo, kako kaže, uvijek pronađe mir. 

- Dobrodošli u Monako - napisala je pjevačica kratko, a sa svojim mnogobrojnim pratiteljima podijelila je na svom profilu nekoliko fotografija i snimku. 

U Monte Carlu susjed joj je navodno i proslavljeni tenisač Novak Đoković, a kako je riječ o omiljenoj poreznoj oazi brojnih sportaša tako su u Monte Carlu boravili ili još uvijek povremeno borave i hrvatski tenisači Marin Čilić, Ivan Ljubičić, Mario Ančić i Goran Ivanišević.

Nije poznato koliko su Brena i Boba “iskeširali” za ovaj mali izlet, ali prosječna cijena najma privatnog aviona kreće se između 10 i 15 tisuća kuna po satu. Pjevačica se tijekom leta pohvalila pogledom iz ptičje perspektive, a sa suprugom je nazdravila i skupocjenom čašom vina.

I dok su brojni fanovi komentirali kako je Brena zaslužila odmor s obzirom na to da godinama ima “žestok” tempo, neki su komentirali kako nije u redu da se žena s njezinim statusom hvali luksuznim stilom života dok brojni građani Republike Srbije nemaju što jesti.

- Sve je to divno i krasno, ali tisuće ljudi jutros nemaju što jesti dok se Brena naslikava ispred privatnog aviona. Kakvu poruku šalje svojim fanovima. Sramota! - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.