To je to što me zanima!

Lepa Smoje: Nisam glupa da me netko prevari i uzme novac

NIJE ŽRTVA? Udovica Miljenka Smoje navodno je ostala bez 310.000 kuna. Ona kaže da to nije istina, već samo neistinite insinuacije. Policija ne daje informacije
Vidi originalni članak

Ovih dana policija je počela istraživati je li Lepa Smoje (91) ušteđevinu dala bračnom paru koji je novac uložio u fantomski poduzetnički projekt. Tjednik Nacional tvrdi da je Lepa ostala bez 310 tisuća kuna ušteđevine. Udovica splitskog kroničara kaže da to nije istina.

- To su insinuacije. Nisam glupa da me netko prevari. Imam 91 godinu, ali znam za sebe - rekla nam je Lepa. Neslužbeno doznajemo da je splitska policija počela istraživati cijeli slučaj, ali zasad o tome ne žele davati nikakve informacije. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kleopatraa 30.11.2010.

    A ja sam čula da ti dušebrižnici koji se tobože boje za egzistenciju Lepe Smoje i koji su iscenirali aferu, su držali te iste novce 10 godina na banci i ubirali kamate od kojih Lepa Smoje nije vidila ni kune.Dakle opljačkali su ženu za cirka 30 000 eura kamata.E sad im je netko pomrsio račune jer su mislili da će Lepa skiknut i da će im ostat lova.Ovako Lepa Smoje troši 10.000 kuna mjesečno(samo kućnoj pomoćnici plaća 5.000 kn) pa će se lova brzo istopit.A ovaj novinar iz Nacionala će morat objasnit upravi zašto ih netko tuži za milionski iznos zbog nanešenih duševnih boli.

  • Florida 30.11.2010.

    ajde draga lipo sidi i popij nesto...izgleda da si se ostavila pa te trese groznica da neznas sta pricas il bi novinari mogli na sud radi laganja....

  • stari mudrac 30.11.2010.

    jeli se to netko iz "institucija" trudi popljačkati gospođu smoje ? ako se žena ne žali, ako sama kaže da tu nema nimalo istine, koji je interes "institucija" da bez poziva istražuju ? zar država nema dovoljno prijava građana koji su žrtve kojekakvih prevaranata ? pročitajte izvješće pučkog pravobranitelja, gospodo !

Komentiraj...
Vidi sve komentare