To je to što me zanima!

Let 3 o kritikama Ksenije Urličić: 'Valjda je zaboravila terapiju'

Izgleda da je to zbog guzice, znači da mozak radi jer reagira na guzicu. Inače, kaže se da noge smrde jer rastu iz guzice, ali nekom noge smrde jer rastu iz mozga, rekao je Mrle
Vidi originalni članak

Oni su računali na eksces i to je prošlo. Baš kao i Konstrakta prošle godine. Ovo je nešto apsolutno drukčije, rekla je za 24sata Ksenija Urličić (83). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glavna tema ovih dana je pobjeda grupe Let 3 na Dori. Urličić koju zovu 'čelična lady', žena koja je osnovala Doru, nije zadovoljna ovogodišnjim pobjednicima. 

- Ova pjesma će na Eurosongu svakako izazvati pozornost, a hoće li biti dovoljna da nas dovede do finala nisam sigurna. Pjesma, osim te poruke, ne nudi mnogo, mislim da ne bih prognozirala visoku poziciju na Eurosongu - dodala je. Na Ksenijine kritike reagirali su i dva člana grupe Let 3, Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja.

- Izgleda da je to zbog guzice, znači da mozak radi jer reagira na guzicu. Inače, kaže se da noge smrde jer rastu iz guzice, ali nekom noge smrde jer rastu iz mozga - rekao je Mrle, dok je Prlja dodao: 'Neki dan je govorila da bi bilo dobro da idemo, valjda je malo zaboravila terapiju ili nešto pobrkala.'

ZA SVE OBOŽAVATELJE Prvi koncert nakon pobjede na Dori: Evo gdje će Let 3 nastupati prije Eurosonga u svibnju

U subotu su na Dori s pjesmom 'Mama ŠČ!' ostvarili 279 bodova (uključujući i žiri i publiku) i apsolutno pomeli konkurenciju. Otada je njihova pjesma preslušana na YouTubeu više od 1,6 milijuna puta, a pjesma prošlogodišnje pobjednice Mije Dimšić nije došla ni do 900 tisuća pregleda čak godinu dana nakon objave na toj društvenoj mreži. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • VLADEK72 14.02.2023.

    Stara je oličenje poštenja ko i njezin zet.

  • Nameless 14.02.2023.

    Uštogljena stara dama rekli bi neki 😌

  • Hrvat100%sam 13.02.2023.

    Sprdačina,svatko danas spada pod glazbenike

Komentiraj...
Vidi sve komentare