Show

Komentari 14

Prvi koncert nakon pobjede na Dori: Evo gdje će Let 3 nastupati prije Eurosonga u svibnju

Prvi koncert nakon pobjede na Dori: Evo gdje će Let 3 nastupati prije Eurosonga u svibnju

Riječka grupa pobijedila je u subotu na Dori te će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu ovog proljeća. Prije Eurosonga će imati koncert u svojem gradu

​​​​​​Riječki rock sastav Let 3 pobijedio je u subotu navečer na Dori te će u svibnju predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Liverpoolu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Međutim, za ekipu iz Leta 3 nema odmora prije velikog natjecanja. Svi obožavatelji pobjednika ovogodišnje Dore moći će na Valentinovo, 14. veljače, poslušati i pogledati njihov nastup u Exportu na Delti u centru Rijeke. Uz njih će se na pozornici pojaviti i Krešo i kisele kiše, također natjecatelji Dore.

Let 3 pobijedio na "Dori 2023.: "Mama Š?!" predstavlja Hrvatsku na Eurosongu u Liverpoolu!

Koncerti natjecatelja nazvani su 'Karnevalskom Dorom', a večer započinje u 21 sat. Obožavatelji će moći poslušati hit 'Mama ŠČ' kao i pjesmu Kreše i kiselih kiša, 'Kme Kme'.

Let 3 imao je jedan od upečatljivijih nastupa na Dori, a gledatelji diljem svijeta oduševljeni su njihovom pjesmom i scenskim nastupom. Nakon što su pobijedili, popeli su se na kladionicama, a svakim danom hit 'Mama ŠČ' dobije i veliki broj pregleda na YouTubeu.

Let 3 pobijedio na "Dori 2023.: "Mama ŠČ!" predstavlja Hrvatsku na Eurosongu u Liverpoolu!

POGLEDAJTE 'SPOJ NA SLIJEPO': 'MOŽDA SE NAĐEMO U NEKOJ SFERI'

Najčitaniji članci