To je to što me zanima!

Lewis Hamilton i manekenka svoju vezu skrivaju tri mjeseca

Iako se nedavno šuškalo da je vozač Formule 1 u vezi s pjevačicom Ritom Orom, njegovo srce navodno je osvojila kandaska manekenka Winnie Harlow
Vidi originalni članak

Lewis Hamilton (31) navodno je stigao na dodjelu nagrada časopisa GQ u London s manekenkom Winnie Harlow (22). Par je, piše Daily Mail, zajedno već tri mjeseca no svim se silama trude izbjeći da se za njihovu vezu sazna. Na crvenom tepihu su se navodno izbjegavali kako nitko ne bi posumnjao da su zajedno. 

Lewis i Winnie kreću se u istom društvu te često zajedno tulumare, a zbližili su se u lipnju. 

- To nije još jako ozbiljna veza, ali mu se jako sviđa Winnie - kazao je izvor blizak paru. 

Otkako je prekinuo sa pjevačicom i sutkinjom na 'X Factoru' Nicole Scherzinger nakon osam godina veze, Lewisa se povezivala sa nekoliko manekenki. Prošloga ljeta navodno je bio i sa Kendall Jenner, Gigi Hadid, češkom Victorijinom anđelicom Petrom Nemcovom te bivšom djevojkom Justina Biebera, Barbarom Palvin. 

Nedavno se šuškalo da je u vezi s pjevačicom Ritom Orom (25), s kojom je proveo nekoliko dana na crnogorskom otoku na kojeg su stigli njegovim privatnim avionom. 

Winnie Harlow natjecala se u showu 'America's Next Top Model'. Harlow ima vitiligo, stanje koje uzrokuje depigmentaciju na dijelovima kože. Jedna je od najuspješnijih mladih manekenki, a bila je lice slavnih brendova poput Diesela i Desiguala. Glumila je i u spotu za Beyoncein album 'Lemonde'. 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • koko82 09.09.2016.

    koljena... i chube.... hmm......

  • 08.09.2016.

    Da mi je znati da vam to.neko bliznji ima il.nedaj boze da vi to.imate pa da vidimo.kak.bi se smijali dobro je tu neko rekao pa nebi iz kuce izasli od srama, rodjeni sam hrvat al gadi mi se ovaj primitivan narod, samo se rugate drugima i vrijedjate a najgori ste od svih

  • Demetra 08.09.2016.

    Teži slučaj vitiliga i to još na crnkinji :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare