To je to što me zanima!

Žena Dinamovog nogometaša kupila torbu od 120 tisuća kuna

Na društvenim mrežama Leyla se pohvalila novom torbom, a dame koje je prate su očarane odabirom. Napisale su joj kako je to torba iz njihovih snova i zaželjeli da s njome obiđe svijet
Vidi originalni članak

Supruga igrača Dinama Izeta Hajrovića (28), Leyla Hajrović (30) poznata je i kao ljubiteljica skupocjenih krpica, a svoje pratitelje nije razočarala novom objavom na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO: Leyla proslavila rođendan 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pohvalila se novom torbicom poznatog brenda Hermes Birkin, koje na njihovoj stranici koštaju i do milijun kuna. Odabrala je model Birkin 25 Vert Amande, koji se prodaje za 16 tisuća eura, odnosno nešto više od 120 tisuća kuna. Zbog 'obnove ormara' supruga dinamovca bila je presretna.

- To nije torbica, to je Birkin. Ništa se ne može usporediti s novom Birkinicom - istaknula je Leyla i objavila sliku torbe, a njezine pratiteljice su oduševljene kupnjom. 

'PROŠETALA' JE GRADOM Prisjetila se Pariza: Leyla se hvali torbom od 200.000 kuna

- Wow, obožavam ovu torbu - napisala je jedna, a druga se složila pa dodala: 

- To je torba iz mojih snova. 

Leyla u svom ormaru već ima nekoliko ovakvih modela i na Instagramu ne krije da puno novaca troši na cipele i torbice. Nedavno je objavila kako kupnja Birkinice nije 'bacanje' novca već pametna investicija. 

- Kao što već znate, osoba sam koja uvijek gleda nešto što je profitabilno i što drži vrijednost. Mrzim trošiti novac na stvari koje su sezonske. Kada nešto kupim onda kupim pametno i ne bih rekla da je to kupovina. Ne kupujem Birkinicu nego ulažem u Birkin. Ova torba nikada neće izgubiti na vrijednosti već će joj cijena samo rasti. No to će se dogoditi samo ako ju kupite u Hermes dućanu kao što sam i napravila - zaključila je Leyla. 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • dinamary 24.11.2020.

    Nek se kurči kad moze...po meni, to je rasipnost i cisto bacanje novca. A torba ko torba...nista posebno

  • TAKE IT BACK 09.10.2020.

    kupuju li ljudi nepotrebno skupe stvari da si povećaju vrijednos ili samo zato jer novac nisu nikada zaradili?

  • SaraLee 08.10.2020.

    Pa koliko taj njen muz zaradjuje u Dinama da njoj moze kupovati toliko skupe krpice? Cisto me zanima,posto ne volim nogomet

Komentiraj...
Vidi sve komentare