To je to što me zanima!

Lidija fotkom zbunila fanove: 'Duh u kadru ili Photoshop?'

Lijepa si, samo na slici je još nečija ruka ispod tvoje, komentirali su joj pratitelji. Dok se dio obožavatelja šalio kako joj je 'duh upao u kadar', drugi su, pak, raspravljali je li riječ o Photoshopu
Vidi originalni članak

Pjevačica Lidija Bačić (35) 'bacila' se na nova snimanja. Na društvenim mrežama podijelila je nekoliko fotografija u provokativnim modnim kombinacijama, no nije željela pratiteljima otkriti radi li na novoj pjesmi ili je riječ o nečem drugom. 

POGLEDAJTE VIDEO: 'Don't Start Now' cover by Lidija Bačić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, jedna fotografija zbunila je njezine pratitelje. Lidija je pozirala ispred ogledala i fotografirala se mobitelom, dok je netko drugi nju 'ulovio' fotoobjektivom. Na toj je fotografiji vidljivo kako netko drži ruku na Lidijinom struku ispod njezine ruke. 

- Lijepa si, samo na slici je još nečija ruka ispod tvoje - komentirali su joj pratitelji. Dok se dio obožavatelja šalio kako joj je 'duh upao u kadar', drugi su, pak, raspravljali je li riječ o Photoshopu. 

I na prethodnim fotografijama pratitelji pjevačice primijetili su uljeza.

- Volim tog dečka u ogledalu iza tebe - napisala joj je pjevačica Žanamari ispod fotografije na kojoj se lik misterioznog muškarca vidio u ogledalu. 

Lidija je u jednom danu objavila niz novih, atraktivnih fotografija sa snimanja. Na nekim fotografijama je u uskom bodiju boje kože, a na drugima je u donjem rublju. 

Idi na 24sata

Komentari 104

  • zelena mamba 03.03.2021.

    Pa neko ju je žnjaral . Blago njwmu .

  • -Loni- 22.02.2021.

    Posto ja ne smijem pitat kolko kosta sat vremena pjevanja kod doticne a da mi se ne dodijeli karton ondak prijavljujem clanak kao neprimjereni sadrzaj. 🤪

  • Tony1802 22.02.2021.

    Fotošopom makla Viktora Dragu 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare