Show

Komentari 104

Lidija fotkom zbunila fanove: 'Duh u kadru ili Photoshop?'

Lidija fotkom zbunila fanove: 'Duh u kadru ili Photoshop?'

Lijepa si, samo na slici je još nečija ruka ispod tvoje, komentirali su joj pratitelji. Dok se dio obožavatelja šalio kako joj je 'duh upao u kadar', drugi su, pak, raspravljali je li riječ o Photoshopu

Pjevačica Lidija Bačić (35) 'bacila' se na nova snimanja. Na društvenim mrežama podijelila je nekoliko fotografija u provokativnim modnim kombinacijama, no nije željela pratiteljima otkriti radi li na novoj pjesmi ili je riječ o nečem drugom. 

POGLEDAJTE VIDEO: 'Don't Start Now' cover by Lidija Bačić

Međutim, jedna fotografija zbunila je njezine pratitelje. Lidija je pozirala ispred ogledala i fotografirala se mobitelom, dok je netko drugi nju 'ulovio' fotoobjektivom. Na toj je fotografiji vidljivo kako netko drži ruku na Lidijinom struku ispod njezine ruke. 

- Lijepa si, samo na slici je još nečija ruka ispod tvoje - komentirali su joj pratitelji. Dok se dio obožavatelja šalio kako joj je 'duh upao u kadar', drugi su, pak, raspravljali je li riječ o Photoshopu. 

I na prethodnim fotografijama pratitelji pjevačice primijetili su uljeza.

- Volim tog dečka u ogledalu iza tebe - napisala joj je pjevačica Žanamari ispod fotografije na kojoj se lik misterioznog muškarca vidio u ogledalu. 

Lidija je u jednom danu objavila niz novih, atraktivnih fotografija sa snimanja. Na nekim fotografijama je u uskom bodiju boje kože, a na drugima je u donjem rublju.