To je to što me zanima!

Lidija je opet 'oplela' po Alenu: 'Tebi iz očiju perverzija izbija'

Iako se činilo da odnos Lidije i Alena ide na bolje, jer se nisu derali jedno na drugo i prijateljski su se družili, sad su ih opet snašle nevolje. Čak mu je i rekla da ga se boji jer ima luđački pogled...
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ekspertica Ita: 'Gogu je Dejan iritirao, otišla je zbog Adama'

U eksperimentu 'Brak na prvu' ostalo je pet parova: Adam (33) i Nikolina (31), Marinko (47) i Valentina (45), Gordana (62) i Milan (64), Lidija (38) i Alen (43) te Luka (29) i Nadia (28). Svaki par ima svoje nesuglasice, a neki su imali susret s najbližima, a nekima to tek slijedi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako se činilo da odnos Lidije i Alena ide na bolje, jer se nisu derali jedno na drugo i prijateljski su se družili, sad su ih opet snašle nevolje. 

- Ja se tebe bojim dan danas kad vidim taj tvoj luđački pogled - rekla je Lidija povišenim tonom Alenu. Kad ga je upitala koji film bi volio pogledati, on joj je rekao da nije dugo gledao 'pornjavu'.

- Iz očiju ti perverzija izbija - rekla mu je Lidija. 

Nakon što su Adamove sestre i sestrične 'rešetale' Nikolinu pitanjima, par je ostao nasamo. Adam je iskoristio tu priliku pa Nikolini poklonio znak pažnje. Marinko je Valentinu odveo kod svoje obitelji kako bi je kćer 'provjerila' i da napokon kaže kako stvari stoje iz njezine perspektive.

Kao i tijekom cijelog showa, Nadia i Luka će ovaj tjedan imati razmirice, ali i 'vrele trenutke'. Na još jednoj zajedničkoj večeri par je skupa zaplesao, a Nadia je ruku spustila na njegovu stražnjicu.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • avim 21.04.2020.

    Ovu Lidiju su toliko ,,karindali,,i nogirali da bi se rado udala ali da muz je hrani ali ne i da karinda.Mislim da ce postati ,,lezba,,

  • VjekoV 20.04.2020.

    alen i lidija fenomenalni ste! mnogi bi se mogli ugledati na vas!

  • mondoband 20.04.2020.

    ovo mi je u biti dobro i došlo, ja tek sad vidin koliko san jak igrač za ove a ne znan kako ji nazvat, polovne sugrađane, a blage veze s vezon, nema osvajanja, romantike, priče, ne spavanja, uzbuđenja, ništa...ali kao njihovi stavovi, e to je već nešto...

Komentiraj...
Vidi sve komentare