To je to što me zanima!

Lidija: Nitko nema pravo mene vrijeđati ili verbalno zlostavljati

A kamoli to pravo nemaju članovi obitelji, partner, kolege ili prijatelji, jer to mi ni nisu pravi prijatelji, niti može biti ljubavi i poštovanja tamo gdje su uvrijede uvriježeni način komunikacije, zar ne?, napisala je
Vidi originalni članak

Bivša sudionica sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', Lidija Stević (39), još jednom se raspisala na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nije moja odgovornost paziti da drugi budu odgovorni, niti je moj posao spašavanje drugih iz njihovih drama. Sasvim je u redu ako se drugi naljute, u redu je reći ne. Moj je posao usrećiti samu sebe i shvatiti što mene čini sretnom, a ono što nije do mene je da mislim, osjećam ili živim na način koji će usrećiti druge - započela je objavu.

Dodala je kako ima pravo na svoje osjećaje, stavove i misli, bez obzira što netko drugi o tim osjećajima i stavovima mislio. 

IZ 'BRAKA NA PRVU' Lidija: Ako još jednom čujem nekoga kako govori da ne može nositi masku, prestat ću biti fina

- Drugi ljudi isto tako imaju pravo da im se ne sviđam ili da se ne slažu sa mnom, ali nitko me nema pravo vrijeđati ili verbalno zlostavljati, a kamoli to pravo nemaju članovi obitelji, partner, kolege ili prijatelji, jer to mi ni nisu pravi prijatelji, niti može biti ljubavi i poštovanja tamo gdje su uvrijede uvriježeni način komunikacije, zar ne? - poručila je.

Zatim je napisala kako nije u redu da se netko petlja u ono što ona misli ili osjeća prema drugima.

- I sasvim je u redu provoditi vrijeme onako kako želim i s kim želim, bez da to ikome objašnjavam (da ne kažem opravdavam). Ne treba mi dozvola da budem to što jesam, mislim to što mislim i da se poštujem. I da, imam svako pravo prekinuti sve odnose koji me iscrpljuju, kao i otkačiti sve ljude koji to zaslužuju, jer znam da sam dovoljna - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mala vatra 27.11.2020.

    A,ona? Dugo nisam čula toliko uvreda koliko je ons uputila Alenu..i ako ne želiš da netko drugi priča o tebi nemoj život izložiti na društvenim mrežama...

  • željeno korisničko ime 2 27.11.2020.

    Nemojte tako o ljudima s posebnim potrebama. Sirota.

  • matiša 27.11.2020.

    legendo pometi prvo ispred svog dvorišta, ono kako si se ti ponašala u emisiji je zabrinjavajuće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare