To je to što me zanima!

Liječnik odustao na pitanju za milijun funti: Znate li odgovor?

Moja žena i ja želimo vidjeti slapove Niagare, rekao je Andrew po završetku svog sudjelovanja u kvizu. Sad mu je u planu s osvojenim novcem posjetiti lokacije na koje može ići s kolicima...
Vidi originalni članak

Britanski liječnik Andrew Townsley (53) u utorak je osvojio 500.000 funti, odnosno 4,2 milijuna kuna u tamošnjem kvizu 'Tko želi biti milijunaš?'. Smiješilo mu se milijun funti, ali je Andrew na tom pitanju odustao, iako je slutio da zna točan odgovor. 

Voditelj Jeremy Clarkson pitao ga je koja utrka je održana prva od četiri navedene. Ponuđeni odgovori bili su Le Mans 24sata, Monaco Grand Prix, Indy 500 i Isle of Man TT. Andrew je iskoristio džoker zovi, ali njegova prijateljica Elsa nije znala odgovor. 

Nakon toga, Andrew je rekao kako neće igrati dalje i da uzima pola milijuna funti, ali je rekao da bi odabrao odgovor Isle of Man TT. Jeremy mu je rekao kako bi tim odgovorom osvojio milijun, ali liječnik ne žali što je odustao, iako je bio razočaran jer nije imao samopouzdanja. 

Andrew boluje od multiple skleroze i kaže kako ga kolica neće zaustaviti da putuje svijetom.

- Moja žena i ja želimo vidjeti slapove Niagare - rekao je Andrew po završetku svog sudjelovanja u kvizu. Sad mu je u planu posjetiti lokacije na koje može ići s kolicima.

- Machu Picchu i Angkor Wat bili bi fantastični - kaže. Osim na putovanja, Andrew će si novcem pomoći isplanirati budućnost s obzirom na multiplu sklerozu i podržavat će dobrotvorne organizacije. 

POGLEDAJTE VIDEO: Tarik se vraća Milijunašu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Vlad 13.05.2020.

    Tko mu je kriv što je zvao žensku za jokera vezano uz sport. One su meni jokeri za teža pitanja :-)

  • jajastiko 13.05.2020.

    Odgovor je D, pročita sam jutros u Slobodnoj!

  • uvijekprvi7 13.05.2020.

    Da sam imao u tom trenutku 4 mil kuna kao sto je on , i da sam 100% SIGURAN u tocan odgovor ne bih ga dao ,jer ni nestalo struje u tom trenu i nebih osvojio nista. Tako da...4 milje i prst u uvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare