To je to što me zanima!

Lil Wayne na tekmi je blještao više od svih reflektora zajedno

Na NBA-ovoj All-Star utakmici pojavio se sa šljokičastim slušalicama i navlakama za zube. Stavio je naočale za 3D filmove i u potpunosti se 'udubio' u napetu tekmu
Vidi originalni članak

Lil Wayne (29) izgleda kao da ne može prežaliti što nije mogao tulumariti sredinom 70-ih kad je 'tresla' diskogroznica. Na NBA-ovoj All-Star utakmici pojavio se sa šljokičastim slušalicama i navlakama za zube. Stavio je naočale za 3D filmove i 'udubio' se u tekmu. Ne znam je li bio na nečemu pa je mislio da je u kinu ili je 'zaleđen' u vremenu kad su mu tata i mama slušali Village People.

David Beckham sigurno pati kad vidi koliko Wayne ima tetovaža

Victoria je suprugu Davidu Beckhamu zabranila tetoviranje. Kaže da je ovisnik. A što bi tek bilo da se zaljubila u repera?

Sočnim poljupcem nagradila je Waynea za modnu inspiraciju

Znam da nije lako Nicki Minaj stalno izmišljati nove otkačene kreacije. Nasreću, Wayne je uvijek može inspirirati.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • chicharito14 21.03.2012.

    Meni osobno se njegov stil najviše sviđa,osim zuba

  • LilBobby 12.03.2012.

    dajte prestanite ga vrijeđat! on je nešto najsavršenije šta postoji! slušalice, zubi, oči, tatovaže, pjesme, pirsevi, dredovi...sve je savršeno! on je car careva <3

  • bluda123 28.02.2012.

    Čini se da samo znate blatiti čovijeka koji ima drugačiji stil, a nitko ne spominje to da je Lil Wayne samo ove godine uša dva puta u Guinessovu knjigu rekorda na temelju njegovog novoga albuma, da je osvojio veliki broj Grammy-a i da novac od ulaznica ide u dobrotvorne svrhe, ali eto, Balkan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare