To je to što me zanima!

Lille kao Boris Rogoznica: Snima čestitke, ali traži po 1000 kuna

Istu stvar je prošle godine napravio i glazbenik Boris Rogoznica. Tada je na Instagramu pratitelje obavijestio kako će početi naplaćivati glazbene čestitke koje je do tada besplatno snimao po želji
Vidi originalni članak

Atraktivna splitska pjevačica Lidija Bačić (35) fanove na društvenim mrežama obavijestila je kako će odsad za njih snimati video čestitke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Želiš da Lidija tebi ili nekome tvome snimi video čestitku za rođendan, svadbu promociju, party...? Naruči je - napisala je Lille.

Na fotografiji koju je objavila piše i cijena čestitke - 1000 kuna s uključenim PDV-om.

NOVI BIZNIS? Glazbene čestitke koje snima po želji Boris će sada naplaćivati...

Istu stvar je prošle godine napravio i glazbenik Boris Rogoznica (31). Tada je na Instagramu pratitelje obavijestio kako će početi naplaćivati glazbene čestitke koje je do tada besplatno snimao po želji. 

- Dragi moja, prošao je promotivni period od dva mjeseca u kojem sam nudio besplatno snimanje čestitki za vaše najmilije. Snimio sam više od 300 videa. Bilo je divnih trenutaka i emocija s obje strane. Sada je došlo vrijeme da Borko uprihodi koju kunicu od toga. Od sada pa nadalje ovakve jedinstvene čestitke s posvetom naplaćujem - napisao je Rogoznica. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • kung fu panda 27.02.2021.

    Ja snimam kubg fu video za 10/kn

  • Science of the Lambs 26.02.2021.

    Evo, ja snimam za 500kn. A ako je slavljenica, mogu doći i osobno (poslati prvo sliku).

  • Vixi62 26.02.2021.

    Smijesna pevaljka

Komentiraj...
Vidi sve komentare