Show

Komentari 54

Lille kao Boris Rogoznica: Snima čestitke, ali traži po 1000 kuna

Lille kao Boris Rogoznica: Snima čestitke, ali traži po 1000 kuna

Istu stvar je prošle godine napravio i glazbenik Boris Rogoznica. Tada je na Instagramu pratitelje obavijestio kako će početi naplaćivati glazbene čestitke koje je do tada besplatno snimao po želji

Atraktivna splitska pjevačica Lidija Bačić (35) fanove na društvenim mrežama obavijestila je kako će odsad za njih snimati video čestitke.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Želiš da Lidija tebi ili nekome tvome snimi video čestitku za rođendan, svadbu promociju, party...? Naruči je - napisala je Lille.

Na fotografiji koju je objavila piše i cijena čestitke - 1000 kuna s uključenim PDV-om.

Istu stvar je prošle godine napravio i glazbenik Boris Rogoznica (31). Tada je na Instagramu pratitelje obavijestio kako će početi naplaćivati glazbene čestitke koje je do tada besplatno snimao po želji. 

- Dragi moja, prošao je promotivni period od dva mjeseca u kojem sam nudio besplatno snimanje čestitki za vaše najmilije. Snimio sam više od 300 videa. Bilo je divnih trenutaka i emocija s obje strane. Sada je došlo vrijeme da Borko uprihodi koju kunicu od toga. Od sada pa nadalje ovakve jedinstvene čestitke s posvetom naplaćujem - napisao je Rogoznica. 

Najčitaniji članci