To je to što me zanima!

Lille priznala ljubi li koga: 'Iako to inače skrivam, lijepo mi je'

Lidija, koja danas hrvatsku javnost obara seksepilnim fotografijama i dobrim izgledom, nekada je bila sramežljiva. 'Jesam, to je odrastanje, stasanje', kaže Bačić
Vidi originalni članak

Pjevačica Lidija Bačić (37) dotakla se teme privatnog života i u razgovoru za IN Magazin otkrila ljubavni status, ali i to da je nekad bila sramežljiva. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ljubim li koga već godinama nekako zadržavam za sebe. Neki vole o tome pričati neki ne. Ja volim više o sebi i svojem poslu - rekla je Lille pa nastavila: 

POGLEDAJTE VIDEO: Lile otkrila brojne detalje iz pjevačke karijere 

- Ali lijepo mi je, to je to. Jednog dana kad se odlučim udati, onda će svi znati. Dok još nije finalno, da znamo da je to to za udaju - neću ništa pričati. 

ZAVODLJIVA LILLE Bačić u grudnjaku i 'vrućim' hlačicama pitala pratitelje što misle. Je li zločesta ili dobra?

Lidija, koja danas hrvatsku javnost obara seksepilnim fotografijama i dobrim izgledom, nekada je bila sramežljiva. 

- Jesam, to je odrastanje, stasanje. Kako bih rekla, svi ljudi imaju jedno mišljenje prije deset godina, onda za pet godina potpuno drugačije razmišljaju. Tako svi mi evoluiramo, razmišljamo drugačije. Što ja znam što ću misliti za pet godina. Sigurno jesam u počecima bila sramežljivija, ali Bože moj - zaključila je. 

POGLEDAJTE VIDEO: LIDIJA OTKRILA DA JE SNIMILA SPOT S NEVENOM CIGANOVIĆEM

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 04.01.2023.

    Najdosadnija osoba hrvatske estrade. Osobnost - odbojna. Kad se vec sva izoperirala, mogla je i Adamovu jabucicu smanjiti, daje joj muzevan izgled (na nephotoshopiranim slikama i TV vrlo uocljiva).

  • _Varešak_ 04.01.2023.

    Napokon.

  • eka mala 04.01.2023.

    Jedino tog nekog skriva,drugo je sve otkrila!Odavno!I već je dosadna,točno se zna šta će obući,odnosno ne obući,pjesme sve tralala,sve isto,a ona sve više i više godina!Nek se onda uda i ima djecu,vrijeme joj je!

Komentiraj...
Vidi sve komentare