To je to što me zanima!

Lily Allen se pohvalila: 'Već sam godinu dana potpuno trijezna...'

Pjevačica je ranije progovorila o ovisnosti o alkoholu i drogama. Porocima se okrenula kada je imala problema u privatnom životu. Uz to, prije sedam godina borila se i s bipolarnim poremećajem
Vidi originalni članak

Pjevačica Lily Allen (35) na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je pozirala u kupaćem kostimu. No, bitan je opis koji je uz istu fotografiju napisala. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Godinu dana potpuno trijezna. Tako sam zahvalna za svoje zdravlje i sreću - napisala je Lily. Uz nekoliko fotografija u kupaćem kostimu objavila je i jednu staru na kojoj je očito bila pod utjecajem alkohola. 

Priloženim fotografijama pokazala je napredak u godinu dana. Mnogi njezini pratitelji primijetili su kako sada izgleda puno bolje.

- Tako sam ponosna na tebe, izgledaš veličanstveno. Dobro si to odradila, sretna sam što te vidim takvu - samo su neki od komentara. 

Pjevačica je ranije progovorila o ovisnosti o alkoholu i drogama. Porocima se okrenula kada je imala problema u privatnom životu. Uz to, prije sedam godina borila se i s bipolarnim poremećajem. 

Puno joj je pomogao njezin tadašnji suprug, slikar Sam Cooper (42), od kojeg se razvela 2018. i s kojim ima i kćer Ethel (8).

MEMOARI PJEVAČICE Lily Allen: Bila sam usamljena, spavala sam s eskort damama

No ponovno je posrnula, a kako pišu strani mediji, ovaj put joj je bio podrška dečko, zvijezda serije 'Stranger Things' David Harbour (45). Naime, odrekla se alkohola i droge kada je započela vezu s njim. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 30.07.2020.

    Sad će Vili nadrapat Andriju. Kako to? Kako to?

  • mali mravac 30.07.2020.

    Kako li je samo to uspjela. Mozda da se prijavi u Guinnesovu knjigu rekorda ?

  • Šipumil 30.07.2020.

    Pijani su jednaki,i muški i ženske. Nemojmo raditi diskriminaciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare