To je to što me zanima!

Ljubav izvan seta: Ibrahim i Hatidža vole se i u stvarnosti

ROMANSA Okan Yalabik i Selma Ergeç zaljubili su se na snimanju “Sulejmana Veličanstvenog”. Par, koji glumi ljubavnike Ibrahima i Hatidže, nerazdvojan je
Vidi originalni članak

Osim ljubavi Sulejmana i Hurem, gledatelje je oduševila veza velikog vezira Ibrahima i sultanove sestre Hatidže. Između glumačkog para na setu se od početka osjetila “kemija”.

Kako su svaki slobodan trenutak provodili zajedno, prijateljstvo je ubrzo preraslo u ljubav. Okan Yalabik (33), koji glumi Ibrahima, i Selma Ergeç (34), koju gledamo u ulozi Hatidže, pri kraju snimanja druge sezone “Sulejmana Veličanstvenog” otkrili su da se vole i privatno. Iako su u vezi godinu dana, još ne razmišljaju o vjenčanju.

- Muškarac koji se ujutro budi pored vas nije svaki dan isti. Jednog dana ga razumijete, već sljedećeg nikako. Pesimistica sam kad je riječ o udaji - izjavila je nedavno Selma. 

Glumica, rođena u Njemačkoj, bavi se i manekenstvom te dizajnom. Iako tvrdi da su sretni i zaljubljeni, turski mediji pišu da se par u posljednje vrijeme često svađa. Navodno Selmi smetaju Okanovi noćni izlasci i opijanja.

Okan je prije dvije godine šokirao obožavatelje u Turskoj. Tad je samo nekoliko tjedana prije vjenčanja ostavio zaručnicu, glumicu Hande Soral (25).

Idi na 24sata

Komentari 36

  • profinjena 09.09.2012.

    da i?..to je sve..hm?

  • galaxy_1 09.09.2012.

    e bas je supak sto je ostavio zarucnicu pred vjencanje...........

  • gđa78 08.09.2012.

    ja sam bila u berbi grožđa,i sutra idem..

Komentiraj...
Vidi sve komentare