Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
36 komentara

Ljubav izvan seta: Ibrahim i Hatidža vole se i u stvarnosti

ROMANSA Okan Yalabik i Selma Ergeç zaljubili su se na snimanju “Sulejmana Veličanstvenog”. Par, koji glumi ljubavnike Ibrahima i Hatidže, nerazdvojan je

RTL
Foto: RTL

Osim ljubavi Sulejmana i Hurem, gledatelje je oduševila veza velikog vezira Ibrahima i sultanove sestre Hatidže. Između glumačkog para na setu se od početka osjetila “kemija”.

Kako su svaki slobodan trenutak provodili zajedno, prijateljstvo je ubrzo preraslo u ljubav. Okan Yalabik (33), koji glumi Ibrahima, i Selma Ergeç (34), koju gledamo u ulozi Hatidže, pri kraju snimanja druge sezone “Sulejmana Veličanstvenog” otkrili su da se vole i privatno. Iako su u vezi godinu dana, još ne razmišljaju o vjenčanju.

- Muškarac koji se ujutro budi pored vas nije svaki dan isti. Jednog dana ga razumijete, već sljedećeg nikako. Pesimistica sam kad je riječ o udaji - izjavila je nedavno Selma. 

Glumica, rođena u Njemačkoj, bavi se i manekenstvom te dizajnom. Iako tvrdi da su sretni i zaljubljeni, turski mediji pišu da se par u posljednje vrijeme često svađa. Navodno Selmi smetaju Okanovi noćni izlasci i opijanja.

Okan je prije dvije godine šokirao obožavatelje u Turskoj. Tad je samo nekoliko tjedana prije vjenčanja ostavio zaručnicu, glumicu Hande Soral (25).

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message