To je to što me zanima!

Ljubav ne kriju: Zlatko Mateša i 30 godina mlađa Blanka uživali na reviji, držali su se za ruke

Svoju su ljubav potvrdili nedugo nakon što se doznalo da je Mateša prekinuo dugogodišnju vezu s 12 godina mlađom partnericom, epidemiologinjom Dijanom Mayer
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša (74) pojavio se na modnom događaju u društvu svoje nove, 30 godina mlađe partnerice, sveučilišne profesorice Blanke Kačer.

LJUBAV CVJETA U ZAGREBU Mateša izveo 30 godina mlađu partnericu Blanku u provod: Nije skidao osmijeh s lica...

Par je prisustvovao otvorenju 88. Zlatne igle u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu gdje je održana tradicionalna modna revija u kojoj su se predstavili zagrebački obrtnici. 

Modno usklađeni par pojavio se u crnim izdanjima, a pratili su reviju iz prvog reda. Blanka i Zlatko držali su se za ruke, a svoju zaljubljenost nisu krili.

Podsjetimo, svoju su ljubav potvrdili nedugo nakon što se doznalo da je Mateša prekinuo dugogodišnju vezu s 12 godina mlađom partnericom, epidemiologinjom Dijanom Mayer. 

Blanka Kačer je prije mjesec dana objavila njihove fotografije iz Mongolije sa zajedničkog putovanja.

uživa u ljubavi Zlatko Mateša: Daleko sam od Casanove, ali sretan sam čovjek

- Nakon prelijepih 20 godina s Hrvojem i velike boli uslijed njegove teške bolesti i smrti, kada sam mislila da je nemoguće opet voljeti, dogodila se ljubav s mojim predivnim, duhovitim, pažljivim i inteligentnim Z - napisala je tada, a par je pozirao zagrljeno dok su se na drugoj slici držali za ruke.

Blanka je bila supruga poznatog profesora i pravnika Hrvoja Kačera, koji je preminuo u siječnju godine, poslije kratke i teške bolesti. Ona je i pročelnica Katedre za građansko pravo na Pravnom fakultetu u Splitu i ravnateljica Studija za sportsko pravo.

O ONLINE VRIJEĐANJU Nova djevojka Zlatka Mateše je odgovorila 'hejterima': 'Ja sam situirana! Zašto je novac bitan?'

Inače, Mateša je bio gost na promociji sveučilišnog udžbenika Sportsko pravo, čiji je urednik upravo Hrvoje Kačer. Bilo je to u veljači 2019. godine.

On iza sebe ima tri braka i vezu s epidemiologinjom Dijanom Mayer. Svojevremeno nam je rekao kako ne vjeruje da će biti četvrtog braka.

- Mislim da ne, ali stvarno nemam se što požaliti. Ponosan sam na svoju djecu, a i u dobrim sam odnosima s njihovim majkama. S te strane zaista mogu biti zadovoljan. 

POGLEDAJTE NOVI KULINARSKI SERIJAL 'LEĐA O LEĐA':

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Joza Prezaduzeni 05.10.2023.

    Sada mu daje ruku a kada mu isprazni konto dobit ce nogu.Nisu ni djeca sta su nekad bila....

  • Uhljeb rvatski 04.10.2023.

    Ha ha ha ljubav je došla s vremenom...

  • sky linee 04.10.2023.

    Izgledaju slično godište

Komentiraj...
Vidi sve komentare