To je to što me zanima!

Ljubav sa svih strana za Brucea Willisa: Bivša i sadašnja žena čestitale su mu poseban dan

Bruceu Willisu dijagnosticirane su frontotemporalna demencija i afazija, nakon čega se povukao iz glume. Obitelj mu je u borbi s bolešću najveća podrška i svakodnevno su uz njega
Vidi originalni članak

Glumica Demi Moore (60) bivšem je suprugu Brucu Willisu (68) posvetila emotivnu poruku povodom Dana očeva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zauvijek sam ti zahvalna što si mi dao ove tri prekrasne djevojke - napisala je Moore uz fotografiju na kojoj Bruce pozira s njihovim kćerima Rumer, Scout i Tallulom.

Demi i Bruce bili su u braku od 1987. do 2000. Glumac je 2009. oženio sadašnju suprugu, Emmu.

Devet godina nakon, oženio je sadašnju suprugu, a Emma Heming (45) također je imala lijepe riječi povodom posebnog dana za njega.

TRENUCI SREĆE Bolest ga ne sprječava da uživa: Bruce Willis s obitelji zabavljao se u popularnom Disneylandu

- Dan očeva je vrijeme kada razmišljam o svom poštovanju prema Bruceu dok ga gledam kao oca naše djece - napisala je u objavi.

- Ono čemu ih on uči trajat će generacijama. Bezuvjetna ljubav, dobrota, snaga, suosjećanje, strpljenje, velikodušnost, otpornost - otkrila je na društvenim mrežama.

Inače, glumcu je dijagnosticirana frontotemporalna demencija, najčešći oblik demencije s ranim početkom. Prošle godine otkrio je da boluje i od afazije - teškog poremećaja koji utječe na govorne sposobnosti. Otkad se saznalo za njegovu dijagnozu, glumac se rijetko pojavljivao u javnosti.

OTVORILA DUŠU Kći Brucea Willisa progovorila o glumčevoj bolesti: 'Mislila sam da mu nisam više zanimljiva...'

Svakodnevno mu pomažu svi članovi njegove velike obitelji, a nedavno se sadašnja mu supruga pohvalila kako su uživali s djecom u kalifornijskom Disneylandu.

Bruceu je obitelj najveća podrška, bez obzira što mu je bivša supruga s Demi je ostao u bliskim odnosima i često se druže svi zajedno kao obitelj.

SRETNA OBITELJ SLAVILA Willis je postao djed u najgorim trenucima života: Kći Rumer rodila je djevojčicu Louettu Isley

Djeca koju ima s Hemming i s njom zajedno su viđeni na obiteljskim druženjima i nekada to podijele i na društvenim mrežama. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • XM12 20.06.2023.

    Ja zaista ne znam koji je razlog da su se on i Demi rastali??

Komentiraj...
Vidi sve komentare