To je to što me zanima!

Ljube i Goran odlučili su boriti se svatko za sebe u emotivnom razgovoru: 'Vjerujem u nas...'

O debljini ne razgovaramo jer se bojimo neuspjeha. Svatko se boji svoga. Debljina je bolest na koju možeš utjecati, a kad znaš da možeš i nisi dovoljno jak, čovjek se toga srami, rekao je Goran
Vidi originalni članak

Supružnici Ljube i Goran Bartulović zajedno su ušli u show 'Život na vagi', ali su se prije ulaska dogovorili da će se svatko boriti za sebe.

'ŽIVOT NA VAGI' Povratnički par odlučan: 'Veća je šansa da se svatko pobrine za sebe ako smo u različitom timu'

- Ne znam je li do mene ili, ali ja se bolje osjećam s ovom ekipom - rekao je Goran, a Ljube odgovorila: 'Do nas je, stariji smo i mudriji'.

Goran je dodao da mu je ekipa ove godine bolja, nego iz prethodne sezone u kojoj su sudjelovali.

- Puno sam se bolje uklopio. Ne znam je li to do mene ili do vremena koje je prošlo - rekao je Goran. Oboje su ovog puta odlučni da će sa rutinom koju će imati u emisiji nastaviti i vani.

- Kući baš ne pričamo o debljini, eventualno ti i ja ponekad. U smislu 'morali bi, trebali bi'. Moram ovo riješiti - rekao je Goran. Tijekom emotivnog razgovora su zaključili da si jedino mogu pomoći tako da se svatko bori za sebe.

- O debljini ne razgovaramo jer se bojimo neuspjeha. Svatko se boji svoga. Debljina je bolest na koju možeš utjecati, a kad znaš da možeš i nisi dovoljno jak, čovjek se toga srami - govori Goran. Ljube je za kraj dodala kako vjeruje u njih, a osobno u sebe.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Corona u jeku 👹 13.09.2023.

    Cekali ste da nakupite 200kg? Pa onda udri plakat...

  • jašem konjića 12.09.2023.

    Majko mila..Ako si do sada nisu znali dati reda,nema šanse da i dalje budu oke

Komentiraj...
Vidi sve komentare