To je to što me zanima!

Ljupka Gojić pobijedila na sudu: 'Nadam se da je to škola za sve'

Jedino to što te može frustrirati je da ti nešto platiš, zaštitiš se, a netko se i dalje usuđuje to raditi i onda kreće ta neka borba da ti uopće nekoga preodgojiš i naučiš da se to ne može samo tako, rekla je manekenka
Vidi originalni članak

Nekadašnja naša najuspješnija manekenka Ljupka Gojić Mikić (39) prije desetak godina pokrenula je vlastiti modni brend i time razveselila brojne obožavateljice mode, a izgleda i inspirirala one koji su s vremenom počeli kopirati njezinu odjeću. Ljupka, naravno, to nije dopustila te je cijeli slučaj završio na sudu koji je to potvrdio i kaznio.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jedino to što te može frustrirati je da ti nešto platiš, zaštitiš se, a netko se i dalje usuđuje to raditi i onda kreće ta neka borba da ti uopće nekoga preodgojiš i naučiš da se to ne može samo tako i da će biti kažnjen za to. Ja se samo nadam da je to škola za sve - rekla je manekenka za InMagazin i otkrila da njezine fotke nastaju ispred zida kraj ulaza u kojem je odrasla, a da se iza kamere najčešće nalazi mama Željka

Ljupka je aktivna na društvenim mrežama i s pratiteljima često objavljuje detalje iz privatnog života s kćerima Janom, Milom i Mari. Učenje s njima, kako kaže, može biti jako naporno jer se kći Mila bori s disleksijom i disgrafijom. 

- Mi smo to skužili još u Japanu dok je išla u vrtić. Način na koji je držala olovku je skroz drugačiji od ostale djece - ispričala je. 

'SVE SE MANJE TRESE' Ljupka Gojić Mikić živjela je u Japanu devet godina, evo kako je doživjela potrese ondje...

Manekenka je sigurna da će Mila uspjeti preskočiti te prepreke i uz to javno zahvalila djelatnicima osnovne škole Matije Gupca, koju je i ona pohađala, zbog toga što im maksimalno izlaze u susret i olakšavaju svakodnevicu. 

Ljupka je proputovala cijeli svijet te s obitelji deset godina živjela u Japanu. Trenutno je u Zagrebu no, kako kaže, bez problema bi se mogla spakirati i ponovo otići u nepoznato. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • undžgapar 20.10.2021.

    kakav članak...

  • Suncokretic 20.10.2021.

    Sjecam se ( bas se sjecam) serije Puna kuca u kojoj je u jednoj epizodi malena Stephane imala majicu s likom lutke kakvu sada sije Ljupka na odjecu pa ako cemo o kopiranju i " kradji" dalo bi se...svi mi inspiraciju dobijemo od nekoga ili necega slicnog ili dijela slicnog...cijeli svijet je kopija pa hajdemo se svaki dan tuziti i traziti pravdu...

  • EniNovak 19.10.2021.

    Baš su simpatični njih dvoje, Uvijek veseli i nasmijani!

Komentiraj...
Vidi sve komentare