To je to što me zanima!

Ljuti Leo Radeljak provalio blindirana vrata tavana

Leo nije mogao ući u podrum i tavan. Tvrdi da te prostorije pripadaju svim stanarima, a Srpska pravoslavna općina zablindirala je vrata tavana
Vidi originalni članak

Lea Radeljaka, Dikanova sina, iznerviralo je što je Srpska pravoslavna općina, većinski vlasnik zgrade u Ilici 7, zablindirala vrata tavana. Iako je vlasnik dvaju stanova na toj zagrebačkoj adresi, Leo nije mogao ući u prostorije za koje tvrdi da su zajedničke svim stanarima - podrum i tavan.
- Svi stanari dobili su ključeve, uključujući Pravoslavnu crkvu - kaže Leo Radeljak. Ubrzo je s policijom stigao paroh srpske crkve Milenko Popović. On tvrdi da tavan pripada Crkvi.
- Tavan se renovira i zato smo postavili takva vrata - rekao je pop Milenko i najavio da će ponovno promijeniti brave. Stan u Ilici 7 Leo Radeljak kupio je na ime svoje tvrtke Leora d.o.o. od Vladimira Klipa za 380.000 eura. Za taj stan bila je zainteresirana i srpska crkva, ali je Radeljak mlađi ponudio više. Trenutačno se na Općinskom sudu u Zagrebu vodi proces u kojem Zagreb želi iskoristiti pravo prvootkupa jer se stan nalazi pod zaštitom spomenika kulture.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • cesta 03.12.2008.

    a kaj nije trazio pomoc od svoje srpske mamice

  • sprinterica 18.11.2008.

    vidim da ga je pametni tatica svemu naučio

  • svi_smo_doma 18.11.2008.

    Mali Leo je napravio prekršaj, ajd\' da vidimo hoće li ga kazniti! I da, tko je zvao novinare?

Komentiraj...
Vidi sve komentare