To je to što me zanima!

Longoria fotkama 9-mjesečnog sinčića raznježila obožavatelje

Glumica Eva Longoria na Instagram profilu objavljuje preslatke trenutke koje dijeli sa sinčićem Santiagom. Vrijeme provode igrajući se, grickajući hranu, razmjenjujući nježnosti, čak i snimajući na setu...
Vidi originalni članak

Ako bacite oko na Instagram profil Eve Longorije (44), glumice najpoznatije po ulozi u seriji 'Kućanice', potpuno ćete se raznježiti. Eva zaista uživa sa sinčićem Santiagom kojeg je dobila prošle godine u braku s biznismenom Joseom Bastonom (50).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jose je Evin treći suprug od 2016. kada su se vjenčali na intimnoj ceremoniji u Meksiku, koji s bivšom suprugom Natalijom Esperon ima još dvije kćeri i dva sina, od kojih je jedan preminuo nakon rođenja. Glumici je ovo prvo biološko dijete, a kazala je kako muževu djecu doživljava kao vlastitu. 

Na oduševljenje svih objavljuje prekrasne fotografije na kojima uživa sa sinom. Vrijeme provode igrajući se, grickajući hranu, razmjenjujući nježnosti, čak i snimajući na setu... Tijekom trudnoće Eva nije odustajala od posla, čak ni pred sam kraj trudnoće. Sama je rekla da je puno hodala kako bi joj porod prošao bezbolnije.

S POČETKA VEZE: Objavljene nikad viđene fotografije Meghan Markle i princa Harryja!

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 04.04.2019.

    ne bi je prepoznao na slici da je to ona.

  • antonio1706 04.04.2019.

    Šminka čuda radi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare