To je to što me zanima!

Lopov u akciji: McDormand nakratko ostala bez Oscara

Glumica je snimljena kako uz pomoć osiguranja traži svoj kipić koji je ubrzo pronađen i vraćen joj prije nego što je otišla na party Vanity Faira
Vidi originalni članak

Frances McDormand (60) na sinoćnjoj je, 90. po redu dodjeli Oscara, zahvaljujući drskom lopovu nakratko ostala bez svog zlatnog kipića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumica je Oscara osvojila za glavnu žensku ulogu u filmu 'Tri plakata izvan grada'' ('Three Billboards Outside Ebbing, Missouri'), a njezina nagrada je nestala ubrzo nakon što je stigla na službenu proslavu koja je održana nakon same ceremonije.

'PROKLETSTVO' Dok nas Oscar ne rastavi: Oni su osvojili nagradu i ostali sami

Glumica je snimljena kako uz pomoć osiguranja traži svoj kipić koji je ubrzo pronađen i vraćen joj prije nego što je otišla na party Vanity Faira, a kradljivac Terry Bryant uhićen je i optužen za krađu. Prijeti mu godina dana zatvora.

Bryant se na društvenim mrežama predstavlja kao producent, novinar i voditelj, a poznat je i pod imenom  DJ Matari. Svojim 'plijenom' pohvalio se na Facebooku.

ZA PAMĆENJE Glazbeni nastupi koji se pamte dulje nego dobitnici Oscara

Inače, McDormand je na dodjeli održala vrlo govor na početku kojeg je  glumila  da hiperventilira pa zatražila da ustanu sve žene koje su ove godine nominirane za prestižnu nagradu.

- Meryl, ako ti ustaneš, i ostale će - rekla je glumica koja je oduševila svojim vatrenim govorom. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 06.03.2018.

    "Inclusion ridersi"- budućnost.Ova hladna dama to pominje.To čuh i mediji bi trebali.Vratili figuricu,super.Malo namrštena cijelo vrijeme, ima poruke koje šalje neovisno o svemu.Svi se čude, potiskuje "ženstvenost" u sebi, a i ne spada u holivuski kliše, te još odbojnije djeluje.Šteta.Osobito, jer svi žele Barbie (samo ponekada Ken-a)Poruka je, ako se dobro odsluša, čak i moja.Koliko je prošlo,od kako su se žene skrpile za uopće!? pominjanja prava.Pravo na studij ili postale Marie Curie.Koliko uopće ima prosječnih redatelja, koji su dobili razne nagrade, a prvi puta žena..premda je takva jedna-paradox i bila među prvima koji su osmislili posao redatelja- nikada nije bila priznata etc.Još uvijek otprilike polovicu čovječanstva? čine žene.Apel je oštar i brutalan: jednostavnije rečeno- film bi trebao odražavati realnu demografsku sliku okruženja u kojem se priča na ekranu odvija?,a oni koji se toga ne pridržavaju bi trebali snositi posljedice .Napamet govorim..od love do sankcija.To mora nečim početi..Jer,a i ja stalno govorim o tom,netko na tom mora raditi dalje. Ako to žene same ne rade tko će? Nisu sve žene,koje upućuju na problem otkačene feministkinje, glupe,isfrustrirane, debele, stare,usidjeljice, ružne, neženstvene ili sexualno orjentirane ka drugim ženama.To su jadni argumenti.Razlika bruto zarade muško-żensko je u procentu skoro 38% etc.Prosjek,no ipak strašno.Kod mene ne..jer nisam dozvolila,ali to treba uvijek glasno reći..stalno ponavljati,bravo McDormand 👍👏:)

  • charles_bronson 06.03.2018.

    Što je ta žena napravila od sebe, nije neka ljepotica ali šarmantna je bila, ali ovo!!!?

  • bubamara2103 06.03.2018.

    Recikliran članak od jučer, s malim dodatkom. S uzbuđenjem isčekujem sutrašnji!

Komentiraj...
Vidi sve komentare