To je to što me zanima!

Lovac Kotiga improvizirao kod frizera: 'Konačno si pogodio...'

Prošli mjesec bila posljednja epizoda 'Potjere' prije ljetne pauze, ali i posljednja uopće za Tarika Filipovića (47). Voditelj će se od jeseni vratiti 'svome' Milijunašu, a u zadnjoj epizodi 'lovio' je upravo Dean
Vidi originalni članak

Lovac iz kviza 'Potjera' Dean Kotiga (31) pohvalio se novom frizurom na društvenim mrežama. U manje od sat vremena skupio je više od 500 lajkova, ali i brojne povale na račun izgleda. 

- Opet sam bio do egipatskog simpa frizera i opet sam mu rekao 'radi što hoćeš'. Ovaj put nije napravio tri kratke crte nego jednu dužu. Zabavno je bilo - napisao je Kotiga na svom Facebook profilu. Brojni pratitelji složili su se kako mu je ovo najbolja frizura do sada. 

- Ovo ti stoji fenomenalno. Bravo za frizera. Uživaj u kosi dok ju imaš. Konacno ti netko pogodio omjer i oblik glave - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Deana je šišao imigrant iz Egipta Ayman Youssif (23). 

I NASMIJAO I ZGROZIO Lovac Kotiga pokazao dlakava prsa: 'Navalite koke i pijetlovi'

- Ayman je pronašao sigurnost i zaštitu u našoj zemlji, sa svojom obitelj, velikom upornošću otvorio brijačnicu, gradi novi život i razvija obrt - objavila je udruga za izbjeglice na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Inače, prošli mjesec bila posljednja epizoda 'Potjere' prije ljetne pauze, ali i posljednja uopće za Tarika Filipovića (47). Voditelj će se od jeseni vratiti 'svome' Milijunašu, a u zadnjoj epizodi 'lovio' je upravo Dean. 

 

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Idi na 24sata

Komentari 34

  • ikik_1 23.07.2019.

    To mi je neki dan napravila frizerka na glavi pa sam otišao do druge da popravi.

  • mihic82 23.07.2019.

    Ono kad ti u prvoj rečenici nedostaje glagol JE

  • boooo 23.07.2019.

    kaj je ovo vrijedno članka?

Komentiraj...
Vidi sve komentare