To je to što me zanima!

Lovac na nekretnine sretan je s glumicom nakon kraha braka

'Lovci na nekretnine' danas zajedno 'teže' oko 20 milijuna dolara, odnosno 125 milijuna kuna. Gledatelji ih obožavaju gledati jer su simpatični i iskreni, a i imaju 'oko za detalje' što se tiče uređivanja
Vidi originalni članak

Zvijezde emisije 'Lovci na nekretnine', braća blizanci Jonathan i Drew Scott (42) jedni su od najuspješnijih ljudi u svijetu nekretnina. Iako su prije imali oko 100.000 dolara duga, sada okreću milijune. Dobro im ide i na ljubavnom planu.

POGLEDAJTE VIDEO: Jonathan je godinu dana u ljubavi s glumicom

Drew se prije dvije godine vjenčao za dugogodišnju djevojku Lindu Phan (35), a Jonathan se 2013. razveo nakon šest godina braka i ovih dana se pohvalio kako je već godinu dana u vezi s glumicom Zooey Deschanel (40). 

- Kako vrijeme leti kad se dobro provodiš. Tko bi rekao da će se prije točno godinu dana moj život u potpunosti promijeniti. Kada računam s čime sam blagoslovljen, tebe dva puta uračunam - napisao je Jonathan na Instagramu. Podijelio je video u kojem je pokazao nekoliko fotografija s djevojkom. 

- Ako ste skupa izdržali karantenu, onda možete sve - napisali su u komentarima pratiteljima. 

Emotivna je bila i Zooey koja je pohvalila svog dečka. 

NE BAVI SE ISTIM POSLOM Nikad ga ne pokazuju: 'Lovci na nekretnine' imaju i brata

- Prije godinu dana upoznala sam ovog divnog, pažljivog, humorističnog, velikodušnog, kreativnog, ludog i zgodnog čovjeka. Zahvalna sam na svakom osmijehu, poljupcu, zagrljaju, smijehu, igrama, doručku, ručku i večeri koji smo dijelili zajedno. Čak i tijekom ove najluđe godine u čovječanstvu, želim ih još više s tobom - istaknula je. 

'Lovci na nekretnine' danas zajedno 'teže' oko 20 milijuna dolara, odnosno 125 milijuna kuna, gledatelji ih obožavaju gledati jer su simpatični i iskreni, a i imaju 'oko za detalje' što se tiče uređivanja. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • kajtebriga 05.08.2020.

    A vidje sestre starije, pa dje si Bones kuco stara

  • zagorska puntarica opet 05.08.2020.

    Dobri su. Najvise uzivam gledati od cega su izgradjene te kuce "vrijedne" od 400000 dolara na vise. zabavno..

  • ..D a r k w o o d.. 05.08.2020.

    I ovaj se skriva u bračnom ormaru ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare