To je to što me zanima!

Luce je imala dvije vjenčanice i tamanila muffine umjesto torte

Ručno izrađenu haljinu od 30 metara ruskog satena i kristalne čipke upotpunile su konavoske 'fjočice' koje su bile emotivna posveta Lucijinoj majci Duški, koja je prije 14 godina preminula od raka dojke
Vidi originalni članak

Plus-size model Lucija Lugomer (25) prošle se subote udala za sushi chefa Danijela Grlića (35) u zagrebačkoj crkvi sv. Blaža.

PLUS SIZE MODEL Lucija Lugomer: 'Vjenčanje će biti emotivno jer nema mame'

- Napokon je stigao i taj dan, pohvalila se Zagrepčanka. Za razliku od mnogih mladenki, Lucija se, kako prenosi magazin Gloria, nije tjednima podvrgavala rigoroznim dijetama ni iscrpljujućim režimima vježbanja. Ponosna na obline, kako tvrdi, odabrala je haljinu 'sirena-kroja' koja ih ističe. 

Ručno izrađenu haljinu od 30 metara ruskog satena i kristalne čipke upotpunile su tradicionalne konavoske 'fjočice'. Te su naušnice bile jedna od brojnih emotivnih posveta Lucijinoj majci Duški, koja je prije 14 godina preminula od raka dojke. Na ulazu u šator na imanju van Zagreba stajala je i mamina fotografija, piše Gloria. 

Goste su posebno iznenadile pozivnice u obliku avionskih karata, kao posveta Danijelovoj prvoj, pilotskoj karijeri, a zahvalnice je krasila ilustracija zvjezdanog neba.

Nakon druženja na otvorenom, 180 uzvanika zabavljalo se u šatoru ukrašenom zeleno-bijelim cvjetnim aranžmanima u kombinaciji boja Lucijinog buketić od lizijantusa, božura i eukaliptusa.

Prvi ples mladenaca pratio je evergreen Louisa Armstronga 'What a Wonderful World', a drugu pjesmu, 'Ulicu jorgovana' Darka Domijana je Lucija otplesala s tatom Željkom. Iznenađenje za goste bio je i dolazak glazbenika Jacquesa Houdeka, ali i Lucijina druga vjenčanica u boho stilu te platnene tenisice za plesni podij, piše Gloria. 

LUCIJA LUGOMER Od kućnog do seksi izdanja: 'U životu se biram igrati i uživati'

Mladenci su umjesto torte koja se reže u ponoć podijelili s kumovima četiri muffina koja su krasila 'lažnu tortu'. 

ODUŠEVILA JU PONUDA Lucija Lugomer: Veličini kao Jacquesu nije moguće reći ‘ne’

Lucija se na zajednički život s Danijelom odlučila nakon četiri mjeseca poznanstva, a zaručili su se mjesec dana prije druge godišnjice veze u Dubrovniku. Njihova svadba bila je u istoj crkvi u kojoj su se prije 35 godina vjenčali njeni roditelji. 

VIDI OVO: 8 stereotipa o djevicama u koje ne smiješ vjerovati!

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Nikolicasprikolicom 26.06.2018.

    Ma kakav +sajz? Kajgot, naši stari bi rekli: kak je lepa debjela...nikakvi +sajz... zo ajn šajz :-))

  • npzg 15.06.2018.

    Nisam zna da imaju i dva kita u zoloskom u zagrebu.

  • nikluk20 15.06.2018.

    sushi i debeli je? ........:P

Komentiraj...
Vidi sve komentare