To je to što me zanima!

Lucija Šarčević izvedbom balade 'Libar' očarala Martinu Tomčić: Ti si uistinu mala boginja glazbe

Ja sam doista cijelim svojim bićem sigurna da je svaki čovjek ispred malih ekrana i ovdje u publici dobio poruku koju je Gibonni svima nama htio dati, rekla je Martina mladoj pjevačici
Vidi originalni članak

Veliko oduševljenje na pozornici, polufinalne epizode showa 'Supertalent', svojim nastupom izazvala je i 18-godišnja Lucija Šarčević iz susjedne nam Bosne i Hercegovine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ona je audicijskim nastupom Maju Šuput (42) ganula do suza. Svirala je gitaru i otpjevala “Žute dunje”.

Sada je najavila nešto drugačije. Za polufinalni nastup Lucija je sjela za klavir i izvela Gibonnijevu baladu 'Libar', a njezin emotivni nastup iznova je dotaknuo članove žirija.

- Kakav nastup, predivan. Te emocije s kojima pjevaš pa glas pa scenski dio pa sve ostalo. Čarobno - rekao je Janko

- Tvoj glas i svaki uzdah, pjesma koju si pjevala je nešto potaknulo kod mene. Ne slušam takvu vrstu glazbe, ali ti si imala moju pozornost. Božanski - rekao je Davor.

MLADE SNAGE Devin iz 'Supertalenta' i Anđela snimili duet: Došlo je spontano

- Ja sam doista cijelim svojim bićem sigurna da je svaki čovjek ispred malih ekrana i ovdje u publici dobio poruku koju je Gibonni svima nama htio dati - rekla je Martina, još jednom nazvavši Luciju malom boginjom glazbe.

- Onaj dio kada si sama s klavirom. Nevjerojatno kako zvučiš, puno bolje pjevaš i osjećaš glazbu kada si sama s instrumentom. Na audiciji sam se rasplakala, a sada sam ponovno oduševljena - zaključila je Maja za kraj.

TEŠKA SRCA PRIZNALA Nina Martina Korbar napušta 'Supertalent': Moj put je završio kada je trebao zasjati, žao mi je

Prisjetimo se, svojedobno, mlada pjevačica nam je rekla da se osjećala čarobno jer je kroz nju prošao neki čudan osjećaj nježnosti tijekom audicijskog nastupa. Nije bila ni svjesna što se u tom trenutku dogodilo. 

- Audicijski nastup je prošao fenomenalno, snovi se pretvaraju u stvarnost - rekla je mlada pjevačica.

POGLEDAJTE NOVU PJESMU: BQL & POLKAHOLIKI - LUČKE 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Čeljo Brtika 06.12.2021.

    Užas, šaptanje u mikrofon.

  • Dadanica 06.12.2021.

    Meni se ova izvedba uopče nije dopala. Cura ima dobar glas ali joj ova pjesma nije sjela. Preteška za nju. Nek is etonovi uopče nisu čuli, prekida melodiju, a u početku uopče nisam prepoznala o kojoj se pjesmi radi. Po mom mišljenju, totalno je upropastila predivnu pjesmu!

  • Dolan 06.12.2021.

    Pjevaj čavoglave oleoleole!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare