Show

Komentari 22

Lucija Šarčević izvedbom balade 'Libar' očarala Martinu Tomčić: Ti si uistinu mala boginja glazbe

Lucija Šarčević izvedbom balade 'Libar' očarala Martinu Tomčić: Ti si uistinu mala boginja glazbe

Ja sam doista cijelim svojim bićem sigurna da je svaki čovjek ispred malih ekrana i ovdje u publici dobio poruku koju je Gibonni svima nama htio dati, rekla je Martina mladoj pjevačici

Veliko oduševljenje na pozornici, polufinalne epizode showa 'Supertalent', svojim nastupom izazvala je i 18-godišnja Lucija Šarčević iz susjedne nam Bosne i Hercegovine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ona je audicijskim nastupom Maju Šuput (42) ganula do suza. Svirala je gitaru i otpjevala “Žute dunje”.

Sada je najavila nešto drugačije. Za polufinalni nastup Lucija je sjela za klavir i izvela Gibonnijevu baladu 'Libar', a njezin emotivni nastup iznova je dotaknuo članove žirija.

- Kakav nastup, predivan. Te emocije s kojima pjevaš pa glas pa scenski dio pa sve ostalo. Čarobno - rekao je Janko

- Tvoj glas i svaki uzdah, pjesma koju si pjevala je nešto potaknulo kod mene. Ne slušam takvu vrstu glazbe, ali ti si imala moju pozornost. Božanski - rekao je Davor.

- Ja sam doista cijelim svojim bićem sigurna da je svaki čovjek ispred malih ekrana i ovdje u publici dobio poruku koju je Gibonni svima nama htio dati - rekla je Martina, još jednom nazvavši Luciju malom boginjom glazbe.

- Onaj dio kada si sama s klavirom. Nevjerojatno kako zvučiš, puno bolje pjevaš i osjećaš glazbu kada si sama s instrumentom. Na audiciji sam se rasplakala, a sada sam ponovno oduševljena - zaključila je Maja za kraj.

Prisjetimo se, svojedobno, mlada pjevačica nam je rekla da se osjećala čarobno jer je kroz nju prošao neki čudan osjećaj nježnosti tijekom audicijskog nastupa. Nije bila ni svjesna što se u tom trenutku dogodilo. 

- Audicijski nastup je prošao fenomenalno, snovi se pretvaraju u stvarnost - rekla je mlada pjevačica.

POGLEDAJTE NOVU PJESMU: BQL & POLKAHOLIKI - LUČKE 

Najčitaniji članci