Show

Komentari 3

Devin iz 'Supertalenta' i Anđela snimili duet: Došlo je spontano

Devin iz 'Supertalenta' i Anđela snimili duet: Došlo je spontano

Ideja o suradnji je došla sasvim spontano i kao novo iskustvo, s obzirom da nam je oboma ovo prvi službeni duet u našim mladim pjevačkim karijerama, složni su Anđela i Devin

Neočekivana suradnja dvoje mladih glazbenika, Anđele Tadić i Devina Juraja, je ugledala svjetlo dana. 

Pjesma “Zbog nas” donosi veliku emociju popraćenu vokalnim sposobnostima dvoje mladih pjevača. Anđeli je ovo drugi singl koji objavljuje kao dio Menart obitelji, dok je Devin mlađoj publici poznat sudjelovanjem u showu "Supertalent" te svojim pjesmama modernog stila koje su zavrtjele brojne postaje diljem naše zemlje.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ideja o suradnji je došla sasvim spontano i kao novo iskustvo, s obzirom da nam je oboma ovo prvi službeni duet u našim mladim pjevačkim karijerama. Gledali smo na to kao osobni izazov i znatiželju kako će zajedno zvučati naša dva potpuno različita vokala. Pjesma je sama po sebi jako emotivna i kad smo 'ušli' u tu emociju teksta, sve ostalo je teklo glatko i osjećaj je bio kao da oduvijek pjevamo skupa - složni su Anđela i Devin.

Tekst je napisao Alen Orlić, glazbu potpisuje Marko Tomasović, dok je za aranžman zaslužan Aleksandar Valenčić. Spot je snimala i montirala Marija Tadić, a za cijeli proces stvaranja je bila zadužena izvršna producentica Ana Borić.

- Spot smo snimali u prostoru Royal Tattoo studija u Zagrebu zbog posebnosti njegovog interijera koji se savršeno uklopio u ideju pjesme. Nismo se htjeli voditi uobičajenim scenarijima koji prate ljubavne duete, nego smo željeli sa zanimljivim detaljima i jednostavnošću što više približiti publici samu emociju pjesme i nas dvoje u glavnim ulogama - kažu nam mladi pjevači.

Najčitaniji članci