To je to što me zanima!

'Luda bila i ostala': Twerkašica Sarah nastavila je tresti guzom

Vukovarka se nije osvrnula niti na komentare gledatelja koji su se osjećali uvrijeđeno, već i dalje prakticira svoj ples. Fanovi na Instagramu poručili su joj neka se kloni 'primitivnog i konzervativnog razmišljanja
Vidi originalni članak

Sarah Seifert (19) svojim je plesom u 'Supertalentu' uspjela podijeliti Hrvate. Dok su neki stali na stranu Martine Tomčić (42) i smatrali da je 'mrdanje' guze u narodnoj nošnji oskvrnjivanje naše kulture, drugi su uživali u prizoru.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tomčić je, između ostalog rekla da je ovaj ples loš za zdravlje, a twerkašica je poručila glazbenici da je kontaktira pa će joj pokazati kako se pravilno trese stražnjicom. 

- Martina mi se gadi samom svojom pojavom te nemam više nikakvih komentara na nju i njezine izjave. Može reći što hoće, ja znam što radim - rekla je kasnije Seifert.

Sarah se nije osvrnula niti na komentare gledatelja koji su se također osjećali uvrijeđeno, već i dalje prakticira svoj 'preprovokativni' ples.

- Luda bila i ostala - napisala je Vukovarka ispod videa u kojem twerka. Oduševljeni obožavatelji poručili su joj neka se kloni 'primitivnog i konzervativnog razmišljanja.

Idi na 24sata

Komentari 150

  • čmarina 26.11.2017.

    Vladislave Mandura...svećenik iz Kopanice a maglu prosipa u Hrvatskoj vojsci..a kad ti nju poljubiš u čelo ona će trest guzom dok ne rikne

  • barbaboro 26.11.2017.

    Molim vas prestanite više reklamirati i promovirati ovu.... bit ću blag..., pa ću reći: Ovu sramotu!!!!

  • barbaboro 26.11.2017.

    Prestanite više promovirati i reklamirati ovu..... da ne kažem što...., pa ću reći blago: ovu sramotu!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare