Show

Komentari 150

'Luda bila i ostala': Twerkašica Sarah nastavila je tresti guzom

'Luda bila i ostala': Twerkašica Sarah nastavila je tresti guzom

Vukovarka se nije osvrnula niti na komentare gledatelja koji su se osjećali uvrijeđeno, već i dalje prakticira svoj ples. Fanovi na Instagramu poručili su joj neka se kloni 'primitivnog i konzervativnog razmišljanja

Sarah Seifert (19) svojim je plesom u 'Supertalentu' uspjela podijeliti Hrvate. Dok su neki stali na stranu Martine Tomčić (42) i smatrali da je 'mrdanje' guze u narodnoj nošnji oskvrnjivanje naše kulture, drugi su uživali u prizoru.

Tomčić je, između ostalog rekla da je ovaj ples loš za zdravlje, a twerkašica je poručila glazbenici da je kontaktira pa će joj pokazati kako se pravilno trese stražnjicom. 

- Martina mi se gadi samom svojom pojavom te nemam više nikakvih komentara na nju i njezine izjave. Može reći što hoće, ja znam što radim - rekla je kasnije Seifert.

Sarah se nije osvrnula niti na komentare gledatelja koji su se također osjećali uvrijeđeno, već i dalje prakticira svoj 'preprovokativni' ples.

- Luda bila i ostala - napisala je Vukovarka ispod videa u kojem twerka. Oduševljeni obožavatelji poručili su joj neka se kloni 'primitivnog i konzervativnog razmišljanja.

Najčitaniji članci