To je to što me zanima!

Lude glasine: Otkriven glumac koji će glumiti Dartha Vadera?

Do dolaska u kino najnovijeg dijela iz sage o 'Zvjezdanim ratovima' ima još podosta vremena, ali vijesti o filmu već dolaze. Tako je potvrđeno da se u filmu pojavljuje Darth Vader
Vidi originalni članak

Iako se poduže vrijeme pričalo o ideji da bi se Hayden Christensen mogao vratiti u ulogu koja mu je uništila karijeru, tj. u ulogu Dartha Vadera, čini se da je ta mogućnost nestala. Još se početkom mjeseca o tome pričalo, no mnogi su posve ispravno vijest odbacili kao običnu prvoaprilsku šalu. No izgleda da su neki dijelovi tih vijesti ipak točni.

Kako se trenutačno priča, u najnovijem filmu iz franšize 'Ratova zvijezda', legendarnog mračnog viteza Dartha Vadera, glumiti će britanski glumac Spencer Wilding.

Wilding je uglavnom do sada glumio u kaskaderskim ulogama, no imao je i par uloga u filmovima 'Čuvari galaksije', 'Batman: Početak' i 'Bijes titana'. O njegovoj ulozi se pričalo u par navrata još prošle godine, no vijest je dobila težinu tek kad je WIlding nedavno primijećen na setu 'Ratova zvijezda'.

Iako je izvjesno da će i dalje James Earl Jones davati glas Darthu Vaderu, nepotvrđeni izvori govore da je Wilding na setu filma izrekao i par rečenica. Onog trena kada o ovome stigne potvrda od studija, saznat ćete na našoj stranici o filmu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • tajnamoja 16.04.2016.

    Stavros.

  • G4ndalf 16.04.2016.

    I nije vam baš neki izbor...

  • Eva B. 15.04.2016.

    Hehehehe ni masku ne triba samo ga malo opituraju hehehehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare