Obavijesti

Show

Komentari 16

Potvrđeno je: Star-Lord i Thor se vraćaju u nove 'Osvetnike'

Potvrđeno je: Star-Lord i Thor se vraćaju u nove 'Osvetnike'
2

Iako se činilo kako je Chrisu Hemsworthu dojadilo stalno glumiti jednog te istog lika, izgleda da je glumac ipak odlučio još nekoliko puta biti Thor. A uz Chrisa Pratta, što može poći po krivu?

VIDEO

Kako Marvel Cinematic Universe ulazi u svoju treću fazu za samo nekoliko tjedana, kada u kina stiže 'Kapetan Amerika: Građanski rat', krenula su nagađanja oko toga što će finalni krug filmova donijeti. Na tiskovnoj konferenciji održanoj ovog vikenda, rečeno je da će se nakon 'Kapetana Amerike' fokus filmova prebaciti s jednog Chrisa na drugog, tj. da će Chris Pratt sa svojom ulogom Star-Lorda dobiti veću pozornost.

Na pitanje o najnovijem filmu o 'Osvetnicima', braća Russo, redatelji hvaljenog drugog dijela serijala, potvrdili su sudjelovanje i Thora (Chris Hemsworth) i Star-Lorda (Chris Pratt).

- Filmovi bi trebali biti vrhunac svega što se dogodilo do sad u Marvelovom svemiru tako da vam ne želim ništa pokvariti, ali ću reći da sam veliki ljubitelj onoga što je James Gunn (redatelji/pisac 'Čuvara galaksije') učinio… Star-Lord je izvrstan lik, a Chris Pratt je odličan glumac, tako da ćete biti oduševljeni - rekao je Anthony Russo.

- Snimaju dosta zanimljivih stvari u 'Ragnaroku' (treći dio Thorove priče) i bit će zanimljivo vidjeti gdje će Thor biti na početku 'Infinity Wara' - rekao je redatelj.

'Kapetan Amerika: Građanski rat' u kina dolazi krajem travnja, dok konkretni datumi za ostale filmove nisu dani.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode